Δείτε blockbuster α’ προβολής στο Novacinema

Δείτε το πολυβραβευμένο βιογραφικό δράμα του Σπίλμπεργκ, «Lincoln» και το γεμάτο σασπένς και ένταση «Jack Reacher» σε α’ προβολή μέσα από τα κανάλια Novacinema.
Δείτε blockbuster α’ προβολής στο Novacinema
Ένας αμερικανός πρόεδρος αποκαλύπτεται μέσα από την κάμερα του Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Κρουζ μπλέκει σε μια περιπέτεια μυστηρίου και κατασκοπείας τις επόμενες Κυριακές στο Novacinema.

Μέσα από τα κανάλια Novacinema, μπορείτε κι εσείς να ζήσετε το cineσθημα καθημερινά στο σπίτι σας. Μη χάσετε τις επόμενες δύο Κυριακές την πρώτη προβολή των παρακάτω ταινιών:

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
ΛΙΝΚΟΛΝ (LINCOLN)
Ανακαλύπτοντας τον Λίνκολν
Βασισμένο στο βιβλίο της Ντόρις Κερνς Γκούντγουιν «Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln», το συναρπαστικό αυτό φιλμ αφηγείται τους τελευταίους μήνες της ταραχώδους ζωής, ενός από τους πιο σημαντικούς προέδρους της Αμερικής, του Αβραάμ Λίνκολν, πριν από τη δολοφονία του. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ φωτίζει τις πιο επικίνδυνες και αποκαλυπτικές στιγμές του Αμερικανικού ηγέτη, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να τερματίσει την πιο αιματοβαμμένη σύγκρουση της χώρας, τον Εμφύλιο Πόλεμο, και να αλλάξει τον ρου της ιστορίας βάζοντας τέλος στη δουλεία. Η ταινία ήταν υποψήφια για δώδεκα Όσκαρ και τελικά απέσπασε δύο (Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις).
Παίζουν: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Ντέιβιντ Στράθερν, Σάλι Φιλντ, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Τόμι Λι Τζόουνς.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
JACK REACHER
Σασπένς και ένταση
Απολαύστε τον Τομ Κρουζ ως γοητευτικό «σκληρό» σε μια περιπέτεια μυστηρίου και κατασκοπείας, βασισμένη στο βραβευμένο μπεστ-σέλερ του Λι Τσάιλντ «Με Μια Βολή» («One Shot»). Ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάρι («Συνήθεις Ύποπτοι») μετέτρεψε το μυθιστόρημα του Τσάιλντ σε σενάριο, δίνοντας έμφαση στον ιδιότυπα σαρκαστικό και αμιγώς υπαινικτικό τρόπο σκέψης του ήρωα. Με επιρροές από τον Χίτσκοκ και έναν συναρπαστικό ρυθμό εξέλιξης της δράσης, ο ΜακΚουάρι κλιμακώνει την αγωνία και δημιουργεί σκηνές και εικόνες γεμάτες περιπέτεια, αγωνία και ανατροπές…
Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ρίτσαρντ Τζένκινς.

Αφεθείτε στη μαγεία, ακούστε την καρδιά σας, νιώστε την ένταση, ζήστε το cineσθημα στα κανάλια Novacinema!
Μόνο με 15€/μήνα για πάντα, για συνδρομητές Nova 3Play.
Μάθετε περισσότερα για τα κανάλια Novacinema, με μια επίσκεψη σ' ένα κατάστημα Forthnet ή στο nova.gr/novacinema



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v