Novacinema: Κορυφαία blockbuster σε πρώτη προβολή

Τα κανάλια του Novacinema φέρνουν το Hollywood στο σπίτι σας, με την προβολή των δύο κορυφαίων blockbuster α’ προβολής, Τwilight και The Impossible.
Novacinema: Κορυφαία blockbuster σε πρώτη προβολή
Ζήστε το cineσθημα στα κανάλια Novacinema με εκπληκτικό cinema κάθε μέρα στο σπίτι σας. Μη χάσετε τις 2 επόμενες Κυριακές 2 κορυφαία blockbusters σε πρώτη προβολή:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου
THE TWILIGHT SAGA: ΧΑΡΑΥΓΗ – ΜΕΡΟΣ 2
Επική κορύφωση…

Η σειρά ταινιών «Twilight», που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, με κάθε ταινία, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μη χάσετε με τίποτα το πέμπτο και τελευταίο μέρος, στο οποίο παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της οικογενειακή ζωή ως βαμπίρ. Την εμφάνισή της κάνει για πρώτη φορά και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι με την ξεχωριστή της ομορφιά, ως το «αθάνατο» παιδί της Μπέλα και του Έντουαρντ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε αυτή τη φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον («Gods and Monsters»), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι αγαπημένοι σας Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ και Μάικλ Σιν. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μπατόν Ρουζ, Λουιζιάνα, Ουάσινγκτον, Βανκούβερ και Βολτέρα της Ιταλίας.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
THE IMPOSSIBLE
Υδάτινος εφιάλτης…

Ταϊλάνδη, Χριστούγεννα 2004: Μια οικογένεια ξεκινάει τις διακοπές των ονείρων της, οι όποιες σύντομα μετατρέπονται σε εφιάλτη. Ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά («Το Ορφανοτροφείο») σκηνοθετεί μια συγκλονιστική ταινία, που βασίζεται στις μαρτυρίες της οικογένειας Μπελόν, η οποία έζησε σε πλήρη έκταση τον τρόμο του τσουνάμι και έχει να διηγηθεί μια από τις πιο απίστευτες και δραματικές περιπέτειες που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη φύση. Πρωταγωνιστούν ο Γιούαν ΜακΓκρέκορ και η Ναόμι Γουότς, η οποία για την ερμηνεία της ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Αφεθείτε στη μαγεία, ακούστε την καρδιά σας, νιώστε την ένταση, ζήστε το cineσθημα στα κανάλια Novacinema:
Μόνο με 15€/μήνα για πάντα, για συνδρομητές Nova 3Play.
Μάθετε περισσότερα για τα κανάλια Novacinema, με μια επίσκεψη σε ένα Κατάστημα Forthnet ή στο nova.gr/novacinema.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v