Novacinema: Εκπληκτικό cinema στο σπίτι σας!

Το κινηματογραφικό υπερθέαμα έρχεται στο σπίτι μας κάθε μέρα με τα κανάλια Novacinema, που προβάλλουν πάνω από 300 ταινίες α’ προβολής τον χρόνο.
Novacinema: Εκπληκτικό cinema στο σπίτι σας!
Το μεγάλο cinema έρχεται σπίτι σας κάθε μέρα, κάθε ώρα και όποτε εσείς επιθυμείτε με τα κανάλια Novacinema. Απολαύστε πάνω από 300 ταινίες Α΄προβολής το χρόνο από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, έναν χρόνο πριν την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι με θεαματικές, οσκαρικές, blockbuster πρεμιέρες.

Ακόμη, βραβευμένες νέες και αγαπημένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων, αποκλειστικά και μάλιστα λίγες ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική.

Στα τέσσερα κανάλια Novacinema θα βρείτε πλήθος επιλογών για κάθε διάθεση και στιγμή. Ειδικότερα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραγωγές του Hollywood που γέμισαν τις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη, ξεχώρισαν, βραβεύτηκαν για τη σκηνοθεσία, τους ηθοποιούς, την επιτυχία τους, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς κι έγιναν κλασσικές στο είδος τους.

Διαλέξτε ανάμεσα σε ελληνικές συμπαραγωγές της Nova, σε ρομαντικές κομεντί, δραματικές ταινίες, οικογενειακές περιπέτειες, βιογραφίες και αληθινές ιστορίες και φυσικά, ανάμεσα σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, δράσης, περιπέτειας και θρίλερ.

Μην χάσετε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου την επική κορύφωση της σειράς ταινιών «Twilight», «The Twilight Saga: Χαραυγή – μέρος 2», που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ. Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπιλ Κόντον και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ και Ντακότα Φάνινγκ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μπατόν Ρουζ, Λουιζιάνα, Ουάσινγκτον, Βανκούβερ και Βολτέρα της Ιταλίας.

Και το θέαμα έχει μόλις αρχίσει για σάς... μόνο με 15€ το μήνα για πάντα, για συνδρομητές Nova 3Play. Αφεθείτε στη μαγεία, ακούστε την καρδιά σας, νιώστε την ένταση, ζήστε το cineσθημα στα κανάλια Novacinema. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε ένα Κατάστημα Forthnet ή το nova.gr/novacinema.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v