Prequel της «Λάμψης» ετοιμάζει το Χόλυγουντ

Prequel για το αριστούργημα του Στάνλεϋ Κιούμπρικ φαίνεται να ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής Warner, το οποίο μάλιστα έχει αναθέσει στην ελληνικής καταγωγής παραγωγό και σεναριογράφο Λέτα Καλογρίδη.
Prequel της «Λάμψης» ετοιμάζει το Χόλυγουντ
Πριν μερικούς μήνες, ο συγγραφέας της «Λάμψης» Stephen King επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο George Mason University, ότι ετοιμάζει την συνέχεια του περίφημου βιβλίο του που έγινε ταινία. Σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των LA Times,  ο κολοσσός εν ονόματι Warner Bros ετοιμάζει το prequel της υποβλητικής ταινίας του Στάνλεϋ Κιούμπρικ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία θα παρακολουθεί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν η οικογένεια του Τζακ Τόρανς φτάσει στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο. Στην παραγωγή θα βρίσκεται η «δική μας» Λέτα Καλογρίδη, η οποία έχει συνυπογράψει (μεταξύ άλλων) τα σενάρια στο «Νησί των Καταραμένων» του Μάρτιν Σκορσέζε και το «Alexander» του Ολιβερ Στόουν, ενώ είχε τίτλο executive producer στο «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον.
Προς το παρόν πάντως, οι Times αναφέρουν ότι το prequel βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν ο συγγραφέας Stephen King θα έχει οποιουδήποτε είδους ανάμειξη στην παραγωγή ή το σενάριο.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Εσείς θα βλέπατε ένα prequel της κλασσικής αυτής ταινίας δια χειρός Χόλυγουντ;

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v