Ο Javier Bardem είναι ο επόμενος «κακός» του James Bond

Έναν από τους πιο σέξι πρωταγωνιστές του σύγχρονου κινηματογράφου θα «βρει» απέναντι του ο James Bond στην 23η ταινία της σειράς, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012. Μόλις βρήκαμε τον επόμενο αγαπημένο μας αντι-ήρωα.
Ο Javier Bardem είναι ο επόμενος «κακός» του James Bond
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Javier Bardem θα είναι ο επόμενος κακός που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη μεγάλη οθόνη ο James Bond, στην ταινία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο. Και κάπως έτσι, πιθανότατα για πρώτη φορά στην ιστορία του James Bond, ο κακός θα είναι ίσως εξίσου γοητευτικός τον στιλάτο Βρετανό πράκτορα.

Ο 42χρονος Ισπανός, που είναι παντρεμένος με την επίσης Ισπανίδα σταρ Penelope Cruz, αποκάλυψε τον επόμενο ρόλο του στην αμερικανική ενημερωτική εκπομπή Nightline. «Είμαι κατενθουσιασμένος» δήλωσε, «γιατί οι γονείς μου με πήγαιναν να δω τις ταινίες του James Bond. Τις έχω δει όλες, και το να συμμετέχω σε μία από αυτές θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Με διάλεξαν για να παίξω αυτόν τον ρόλο, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες» συνέχισε.

Επίσημα, η επόμενη ταινία του James Bond είναι γνωστή ως Bond 23, αν και φημολογείται ευρύτατα ότι ο τίτλος της θα είναι Skyfall. Σκηνοθέτης θα είναι ο Sam Mendes, που βραβεύτηκε με το Όσκαρ Σκηνοθεσίας το 1999 για το American Beauty –και πιθανότατα θα είναι η πρώτη ταινία του James Bond που δεν θα γυριστεί σε φιλμ.

Ο Daniel Craig θα αναλάβει για τρίτη φορά τον ρόλο του James Bond. Είναι ο έκτος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ήρωα του Ian Fleming στην μεγάλη οθόνη, μετά τους Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton και Pierce Brosnan. Η πρώτη του εμφάνιση, το Casino Royale, υπήρξε η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία της σειράς, που μετρούσε τότε 48 χρόνια. Οι εισπράξεις της ανήλθαν σε 594 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η τελευταία ταινία της σειράς, Quantum of Solace, κυκλοφόρησε το 2008. Ο Javier Bardem υποδύθηκε έναν άλλο κακό, στην ταινία No Country for Old Men, το 2007, ερμηνεία που του χάρισε μάλιστα ένα Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Νωρίτερα φέτος, η ηθοποιός των Πειρατών της Καραϊβικής Naomie Harris είχε αποκαλύψει πως έκανε επίσης οντισιόν για την νέα ταινία του James Bond. Τα γυρίσματα της ταινίας Bond 23 διακόπηκαν τον Απρίλιο του 2010, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατούσε γύρω από το μέλλον του θρυλικού studio MGM, το οποίο υπέβαλλε αίτηση προστασίας από τους πιστωτές του. Η Spyglass Entertainment ανέλαβε, τελικά, τα ηνία της εταιρείας, με σχέδια διάσωσης και αναδιάρθρωσης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v