Winx Club: "Φτερωτή" περιπέτεια σε 3D

Τα πιο δυναμικά φτερωτά κορίτσια του νεραϊδόκοσμου επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε... τρεις διαστάσεις στις 20 Οκτωβρίου, με μια εντυπωσιακή περιπέτεια που θα λατρέψουν οι μικροί τους φίλοι. Δείτε πρώτοι το trailer.
Winx Club: Φτερωτή περιπέτεια σε 3D
Εκατοντάδες μικρές νεράιδες, οι αληθινές Winx και η Nikki Ponte σκόρπισαν μαγεία και χαμόγελα στα Village Cinemas στο The Mall Athens το μεσημέρι της Κυριακής 16 Οκτωβρίου στην Επίσημη Πρεμιέρα της ταινίας “Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» που διοργάνωσε η Audio Visual (βρείτε πολλές φωτογραφίες από την Επίσημη Πρεμιέρα εδώ).
 
Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν όσους βρέθηκαν στην Επίσημη Πρεμιέρα της ταινίας «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» από το πρωί της Κυριακής. Σε μια ειδική γωνιά που είχε στηθεί από την Giochi Preziosi, όλα τα κοριτσάκια μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικά τους φτερά, να τα ζωγραφίσουν και να τα φορέσουν, με αποτέλεσμα σε λίγη ώρα το φουαγιέ να έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε ένα …νεραϊδοχώρι! Όταν πια ο χώρος είχε πλημμυρίσει από μικρές νεράιδες, τότε μόνο οι αληθινές Winx ήταν έτοιμες να βγουν από τη Μαγική Διάσταση και να επισκεφτούν την δική μας! Η Μπλουμ, η Φλόρα, η Λέιλα, η Μούσα, η Στέλλα και η Τέκνα μεταμορφώθηκαν σε νεράιδες και ήρθαν για να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά όλες τις μικρές τους φίλες.

Στη συνέχεια και αφού οι μικρές νεράιδες κρατούσαν όλες στα χέρια τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τις αγαπημένες τους Winx, η σκηνή υποδέχτηκε μία ακόμα λαμπερή παρουσία: την Nikki Ponte! Η λαμπερή νεαρή τραγουδίστρια με την μαγική φωνή ένωσε τις δυνάμεις της με τις Winx και ερμήνευσε το τραγούδι της ταινίας «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο» που με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό προετοίμασε μικρούς και μεγάλους για τις 3D περιπέτειες των Winx που θα παρακολουθούσαν σύντομα!

Με την είσοδό τους στην αίθουσα, οι θεατές δεν έπαιρναν μόνο τα ειδικά γυαλιά για την τρισδιάστατη προβολή της ταινίας, αλλά και μια μικρή τσάντα με ξεχωριστά δωράκια Winx, προσφορά της Giochi Preziosi και της Compupress. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωναν εδώ!

Ενώ όλοι είχαν πάρει τις θέσεις τους και λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή, οι έξι Winx μπήκαν στην αίθουσα για να ευχηθούν σε όλους καλή προβολή και να τους ανακοινώσουν ότι κάτω από μερικά καθίσματα κρύψανε μοναδικά δώρα για κάποιους τυχερούς! Αυτό που επακολούθησε ήταν απλά …μαγικό, όσο και οι συναρπαστικές περιπέτειες που θα ξεκινούσαν σε λίγο επί της μεγάλης οθόνης.

Η ταινία «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D στις 20 Οκτωβρίου από την Audio Visual.

Οι τυχεροί αναγνώστες του In2life που κέρδισαν δώρα από την ταινία -προσφορά της Giochi Preziosi- είναι οι:
ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΛΑΝΑ, ΓΕΜΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, βασω νταφλου, Σάββα Κατερίνα, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΕΤΟΣ, Τσουκαλά Βαρβάρα, Ειρήνη Τσιτσακου, ΜΠΙΜΠΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΤΣΑΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ, ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΤΣΟΥΛΟΥΚΟΓΛΟΥ, gianna giotaki, μπακάλη ευφροσύνη.

Το trailer της ταινίας
Η ταινία “Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια” ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του μαγικού κόσμου των Winx για πρώτη φορά στις τρεις διαστάσεις. Τι γίνεται όμως στην ταινία και σε ποιες καινούριες περιπέτειες μπλέκουν οι φτερωτές ηρωίδες Μπλουμ, Στέλλα, Μούσα, Λέιλα και Φλόρα; Δείτε το ολοκαίνουριο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά τρέιλερ της ταινίας αποκλειστικά στο in2life.gr και αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της ταινίας στις 20 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, μερικές πολύ ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν όλα τα μέλη του μαγικού κλαμπ των Winx. Μείνετε συντονισμένοι...

Στο τρέιλερ ακούγεται και το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας με τίτλο «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», το οποίο τραγουδά η Nikki Ponte. Μπορείτε να ακούσετε όλο το τραγούδι εδώ ή εδώ.

Δείτε το τρέιλερ:




Λίγα λόγια για την ταινία

Στο Νεραϊδοσχολείο Αλφέα μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μεγαλειώδη γιορτή. Όμως το πάρτι διακόπτεται απρόσμενα από τις μοχθηρές Trix, που κλέβουν ένα πανίσχυρο, μυστηριώδες αντικείμενο. Οι Winx - χωρίς τη Μπλουμ, που είναι πια πριγκίπισσα στο Ντόμινο, και περιμένει να παντρευτεί τον Σκάι – θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνες τους την κατάσταση.

Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν οι Προγονικές Μάγισσες, με τη βοήθεια των Trix, ανακαλύψουν το Δέντρο της Ζωής και ανατρέψουν με ένα δυνατό ξόρκι την ισορροπία ανάμεσα στην καλή και την κακή μαγεία, κλέβοντας όλη τη θετική ενέργεια του Μάτζιξ. Χωρίς μαγικές δυνάμεις πια, η Μπλουμ, η Στέλλα, η Λέιλα και η υπόλοιπη παρέα των πολυαγαπημένων Winx θα τα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την τάξη; Και γιατί ο Έρεντορ, ο πατέρας του Σκάι, του απαγορεύει να παντρευτεί τη Μπλουμ, ποιο μεγάλο μυστικό τους κρατάει χώρια; Θα αντέξει η αγάπη τους αυτή τη νέα δοκιμασία;

Η ταινία «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D στις 20 Οκτωβρίου 2011 από την Audio Visual.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v