Θερινή πρεμιέρα με... ουρά και καλό σκοπό

Ραντεβού στο θερινό σινεμά της Φιλοθέης δίνουν οι Αθηναίοι ζωόφιλοι, για την avant premiere της ταινίας "Ζωολογικός Τύπος", όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την φροντίδα των αδέσποτων του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού.
Θερινή πρεμιέρα με... ουρά και καλό σκοπό
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 21.00 και με σύνθημα «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα», θα προβληθεί σε Avant Premiere η κωμωδία «Ζωολογικός Τύπος» με τον Κέβιν Τζέϊμς, στον θερινό κινηματογράφο Φιλοθέης. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 Ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται δωρεάν πίτσα, σνακς, ποτά αλλά και συμμετοχή σε μια μεγάλη κλήρωση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η προβολή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας της νέας Φιλοζωικής Ένωσης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, που έχει στόχο την φροντίδα, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των μεγάλων και μικρών κατοίκων του Δήμου. Όραμα της Ένωσης είναι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των αδέσποτων ζώων, μέσω της ανεύρεσης αναδόχων, αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών απέναντι στη μεταχείριση και προστασία των μικρών μας φίλων.

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Δημοτική Κοινότητα Φιλοθέης – 210 6856245
Προσκλήσεις θα διατίθενται και από το Σινέ Φιλοθέη την ημέρα προβολής.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v