Πέθανε ο Goodfella Ρέι Λιότα

Σε ηλικία 67 ετών πέθανε αιφνιδίως ο Ρεί Λιότα κι ενώ βρισκόταν για γυρίσματα της επόμενης ταινίας του στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Πέθανε ο Goodfella Ρέι Λιότα
Μια θλιβερή είδηση επεφύλασσε η χθεσινή μέρα στον κινηματογραφικό κόσμο. Ο Ρέι Λιότα, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, πέθανε σε ηλικία 67 ετών. Η είδηση του θανάτου του, βγήκε πρώτα από το Holywood Reporter κι έπειτα επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του. ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ γύριζε την τελευταία του ταινία Επικίνδυνα Νερά στο πλευρό του Σάφρον Μπάροους.

Ο Λιότα έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για το υπέροχα badass Άγριο θηλυκό (Something Wild) του 1986. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο ξυπόλητος Τζο» (Field of Dreams) το 1989 πριν αναλάβει τον θρυλικό ρόλο του Henry Hill στο Goodfellas του Μάρτιν Σκορσέζε.

Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του περιελάμβαναν το Marriage Story και το The Many Saints of Newark. Οι τελευταίοι του ρόλοι, που δεν έχουν ακόμη παιχτεί στην οθόνη, περιλαμβάνουν τη σειρά θρίλερ της Apple Black Bird με τον Taron Egerton και την Cocaine Bear, σε σκηνοθεσία Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Ταλαντούχος, δυναμικός και με ένα βλέμμα που αιχμαλώτιζε πάντα τον θεατή ο Ρέι Λιότα θα μας λείψει πολύ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v