Βρέθηκε στη Νορβηγία ο 6χρονος που απήχθη από την Κηφισιά

Στη Νορβηγία με τον πατέρα του βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν που εξαφανίστηκε πριν δύο μέρες από το σπίτι του στην Κηφισιά.
Βρέθηκε στη Νορβηγία ο 6χρονος που απήχθη από την Κηφισιά
Στη Νορβηγία βρίσκεται ο μικρός Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν για τον οποίο εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 24 Μαΐου Amber Alert.

Μετά την αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι του στην Κηφισιά, η μητέρα του παιδιού ζήτησε από τις αρχές να επικεντρώσουν τις έρευνες στον πατέρα του, με τον οποίο εκκρεμεί δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο πατέρας από την πλευρά του υποστηρίζει πως ο ίδιος έχει κερδίσει την αποκλειστική γονική μέριμνα του παιδιού στο νορβηγικό δικαστήριο, και πως το 2020 η μητέρα μετέφερε παράνομα το παιδί στην Ελλάδα.

Το βαν που είδε η μητέρα έξω από το σπίτι στην Κηφισιά όπου μένουν με τον μικρό ανήκε σε στενό συγγενικό πρόσωπο του πατέρα, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει μαζί του και με το παιδί στο εξωτερικό.

Η δικηγόρος του πατέρα αποκάλυψε πως έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της, ο οποίος επισήμως της ανακοίνωσε ότι το παιδί βρίσκεται στη Νορβηγία.

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου, ότι χθες στις 6 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα. Το email αυτό που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο Xαμόγελο του Παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση» δήλωσε συγκεκριμένα στο Newsit η κ. Αδαμοπούλου, που εκπροσωπεί τον Νορβηγό πατέρα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Newsit, ο 6χρονος βγήκε από την χώρα με πλαστό διαβατήριο, ταξιδεύοντας μέσω Δανίας στη Νορβηγία, με τον πατέρα και τον θείο του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v