Ποια ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Τζακ Σπάροου του Τζώνι Ντεπ

Η θεότητα Μάργκοτ Ρόμπι φαίνεται πως θα είναι η αντικαταστάτρια του Τζώνι Ντεπ στο επόμενο sequel των Πειρατών της Καραϊβικής.
Ποια ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Τζακ Σπάροου του Τζώνι Ντεπ
Ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά franchise στην ιστορία του σινεμά, αναζητά τη συνέχεια του, δίχως την περσόνα του Τζώνι Ντεπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζακ Σπάροου.

Η έκτη ταινία έχει συναντήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού έχασε τον κεντρικό της πρωταγωνιστή, λόγω της συνεχιζόμενης δίκης του Τζώνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ. Η Disney δεν ήθελε να εμπλακεί σχετικά στις περιπέτειες του γνωστού ηθοποιού με αποτέλεσμα να ψάχνει τον αντικαταστάτη. Η επιλογή στην οποία έχουν καταλήξει οι παραγωγοί της ταινίας θα ξαφνιάσει ευχάριστα μάλλον τους περισσότερους, αφού στον ρόλο της πειρατίνας θα δούμε τη λατρεμένη Μάργκοτ Ρόμπι.

Όπως δήλωσε στο The Sunday Times, ο παραγωγός των Πειρατών της Καραϊβικής, Τζέρι Μπρουκχάϊμερ, η Disney εργάζεται σε ένα sequel στο οποία γυναίκα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Ναι. Μιλάμε με την Margot Robbie. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους Πειρατές, ένα με αυτήν και ένα χωρίς αυτήν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν τον ρώτησαν για πιθανή επιστροφή του Ντεπ στην ταινία απάντησε ωστόσο: Όχι αυτή τη στιγμή. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v