Γράμματα από θαυμάστριές του δέχεται στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο 33χρονος γυναικοκτόνος φέρεται να δέχεται γράμματα θαυμασμού όσο είναι στη φυλακή, ενώ σκέφτεται να κάνει ταινία τη ζωή του.

Γράμματα από θαυμάστριές του δέχεται στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε χθες ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θανάτωση ζώου, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση. 

Η ποινή του είναι ισόβια συν 11,5 χρόνια, όμως αυτό φαίνεται πως δεν πτοεί τις θαυμάστριες(!) του από το να του εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο γυναικοκτόνος δέχεται γράμματα στη φυλακή από θαυμάστριές του, αλλά δεν μπορεί να τα παραλάβει και να τα διαβάσει, μιας και δεν το επιτρέπει ο νόμος.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στην εκπομπή η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο 34χρονος σκέφτεται πλέον θετικά το ενδεχόμενο να ενδώσει σε παλαιότερη πρόταση που του είχε τεθεί, για να γίνει η ζωή του ταινία. Μάλιστα, φέρεται να έχουν ενδιαφερθεί και να τον έχουν προσεγγίσει δύο τηλεοπτικά δίκτυα και μία εταιρεία παραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο καταδικασθείς σε ισόβια δολοφόνος και ο δικηγόρος του, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», αποφάσισαν σήμερα να αμφισβητήσουν την ετυμηγορία και θα ασκήσουν έφεση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v