Σε δημοπρασία η μπάλα βόλεϊ του "Ναυαγού" Τομ Χανκς

Η διάσημη μπάλα βόλεϊ με την οποία είχε γίνει φίλος ο Τομ Χανκς στον Ναυαγό θα διατεθεί σε δημοπρασία, επομένως οι κινηματογραφόφιλοι, σπεύσατε.
Σε δημοπρασία η μπάλα βόλεϊ του Ναυαγού Τομ Χανκς
Πολύ συχνά στο Χόλυγουντ διεξάγονται δημοπρασίες με κάποια από τα πλέον διάσημα collectibles του παγκόσμιου κινηματογράφου. Αυτές τις μέρες λοιπόν θα διεξαχθεί μια δημοπρασία αναμνηστικών από ταινίες στο Λος Άντζελες όπου και θα βγουν στο σφυρί μια σπάνια μινιατούρα του διαστημικού σκάφους X-wing starfighter, του Star Wars όπως και η μπάλα του βόλεϊ - σύντροφος του «Ναυαγού» Τομ Χανκς από την ομώνυμη ταινία.

Ο συμπαθής Γουίλσον μπήκε για πάντα στα κατάστιχα του σινεμά που αγαπήσαμε μέσα από την καταπληκτική ερμηνεία του Τομ Χανκς. Ο Γουίλσον βλέπεις, υπήρξε η μοναδική παρέα του πρωταγωνιστή του Cast Away, αφού ναυάγησε σε ένα έρημο νησί για περίπου 4 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 1.800 αντικείμενα από γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές θα βγουν προς πώληση στη δημοπρασία με τις εκτιμήσεις τζίρου να αγγίζουν το ποσό των εννιά εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δημοπρασία θα διοργανωθεί από την Propstore, από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου. Πέραν των διάσημων συλλεκτικών αντικειμένων ταινιών και τηλεόρασης, η δημοπρασία περιλαμβάνει περισσότερες από 200 τεύχη comics και έργα τέχνης comics.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v