Καταγγελίες για άγριο bullying σε σχολείο των Βορείων Προαστίων

Την παρέμβαση της πολιτείας ζητούν γονείς μαθητών που καταγγέλλουν αδιανόητα περιστατικά bullying στα βόρεια προάστια.
Καταγγελίες για άγριο bullying σε σχολείο των Βορείων Προαστίων
Αναστάτωση έχει προκληθεί σε γονείς μαθητών σε σχολείο των Βορείων Προαστίων, οι οποίοι ζητούν την άμεση παρέμβαση τόσο της διεύθυνσης του σχολείου όσο και της Πολιτείας, για ανησυχητικά περιστατικά bullying.

Σε ρεπορτάζ του STAR, ο πατέρας μιας μαθήτριας κατήγγειλε ότι το παιδί του πέφτει καθημερινά θύμα bullying, δείχνοντας μάλιστα σχετικό βίντεο στο οποίο φαίνεται μια παρέα πέντε κοριτσιών να εκφοβίζει άλλους μαθητές με τη βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» δήλωσε συγκεκριμένα ο πατέρας, προσθέτοντας ότι ο ίδιος ζήτησε από την διευθύντρια εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, χωρίς να λάβει όμως καμία απάντηση.

Στην ίδια παρέα των πέντε κοριτσιών αναφέρθηκε και μία μητέρα, η οποία επίσης προχώρησε σε ανάλογες καταγγελίες. «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στη γωνία του σχολείου να τα δείρουν. Υπάρχουν κορίτσια με υποστηρικτές μεγαλύτερα αγόρια», καταγγέλλει η ίδια.

Τέλος, μία τρίτη μητέρα, που απομάκρυνε τελικά την κόρη της από το συγκεκριμένο σχολείο, έδωσε στην δημοσιότητα ένα από τα μηνύματα που έλαβε το παιδί, στο οποίο ακούγεται ο εξής διάλογος:

- Κοπέλα μου, ξέρεις ποια είμαι; Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου
- Κάτσε καλά ρε
- Κοίτα να κάτσεις εσύ καλά για να μην σε πιάσω στα χαστούκια και άσε με εμένα.

Οι γονείς που έκαναν τις καταγγελίες ζητούν να διεξαχθεί έρευνα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα παιδιά από το σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό κοριτσιών στο κέντρο της Κηφισιάς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v