Νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δείτε στο Netflix

Βρισκόμαστε στην καρδιά των εορτών και λαχταρούμε ταινίες με χριστουγεννιάτικα στοιχεία, χιόνια, και αγάπη για τον συνάνθρωπο, όπως προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δείτε στο Netflix
Μέρες γιορτινές, μέρες αγαπημένες που μυρίζουν κανέλα και μοσχοκάρυδο. Το δέντρο στέκεται αγέρωχο στη γωνιά του σαλονιού, τα φωτάκια δημιουργούν ατμόσφαιρα γιορτινή και εμείς την απολαμβάνουμε με γλυκά και ταινίες. Κυρίως τα παιδιά δηλαδή την απολαμβάνουν που έχουν αργίες, αλλά κι εμείς μαζί τους όσο γίνεται. Εδώ έξι νέες ταινίες του Netflix για να δείτε είτε μόνοι, είτε με τα παιδιά σας.

Ανακάλυψε κι άλλες χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix εδώ. 

Love Hard



Μία αρθρογράφος από το Λος Άντζελες νομίζει ότι βρήκε το ταίρι της, διανύει 5.000 χιλιόμετρα για να το γνωρίσει και να του κάνει χριστουγεννιάτικη έκπληξη… μέχρι που τελικά καταλαβαίνει ότι έχει πέσει θύμα catfishing.  

A Boy Called Christmas (Το Αγόρι που το είπαν… Χριστούγεννα)



Ο τολμηρός μικρός Βασίλης (τυχαίο το όνομα;) προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το «δώρο της ελπίδας» συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο όπου κατοικούν ξωτικά. Στο πλευρό του, σαν άλλη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, έχει διαρκώς τους πιστούς του φίλους, ένα ποντικάκι και έναν τάρανδο.

Ρόμπιν η Φτερωτή



Μία αισιόδοξη μικρή κοκκινολαίμης η οποία όμως μεγάλωσε με μία οικογένεια ποντικιών και προσπαθεί σε ολόκληρη τη ζωή της να αποδείξει πως είναι ένας καλός ποντικός, μία μέρα κάνει μία ευχή σε ένα διάττον χριστουγεννιάτικο αστέρι. Θα ανακαλύψει τελικά τον πραγματικό της εαυτό και πώς να πετάει; Μία σύντομη ταινία stop-motion για την ανακάλυψη και αποδοχή του πραγματικού μας εαυτού, που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

A Castle For Christmas (Ένα Κάστρο για τα Χριστούγεννα)



Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μία επιτυχημένη συγγραφέας (ρίξτε ένα χειροκρότημα για την αγαπημένη μας Brooke Shields) best-seller ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου «ερωτεύεται» ένα κάστρο και ψάχνει τρόπο να το αγοράσει. Ωστόσο, ο στριμμένος δούκας ιδιοκτήτης του αρνείται να το πουλήσει σε μία μη σκωτσέζα. Μετά από αλλεπάλληλες συγκρούσεις και απόπειρες ανακωχής, ανακαλύπτουν κάτι βαθύτερο από αυτά που ο καθένας διεκδικεί.

Single All The Way (Εντελώς Single)



Ίσως ο νους σας πάει στην αξέχαστη ατάκα της Καγιά «Συγκλό all the way», ωστόσο η ταινία δεν έχει καμία σχέση. Ο Πίτερ, κουρασμένος πια από επιμονή των γονιών του να παντρευτεί, επιστρέφει στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, αλλά όχι μόνος αυτή τη φορά. Ζητάει από τον κολλητό του να παραστήσει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του προσπαθούν να τον προξενέψουν.

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas (Σον, το Πρόβατο: Η Πτήση πριν απ’ τα Χριστούγεννα)



Η φάρμα έχει ανάγκη από μεγαλύτερες κάλτσες. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Σον με τον φίλο του Τίμι, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει. Ο Τίμι χάνεται και ο Σον για να μην καταστρέψει τα χριστούγεννα πρέπει να βρει άμεσα τον Τίμι. Μία ξέφρενη animation περιπέτεια με πιλότο τον Σον και φόντο χιονισμένες εκτάσεις. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v