Νέα συνεργασία για Σκορσέζε Ντι Κάπριο και μετράμε τις μέρες

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι ανυπομονούμε για την προβολή της.
Νέα συνεργασία για Σκορσέζε Ντι Κάπριο και μετράμε τις μέρες
Mετά τις Συμμορίες της Νέας Υόρκης, τον Aviator, τον Πληροφοριοδότη, το Νησί των Καταραμένων και τον Λύκο της Wall Street οι κινηματογραφικοί δρόμοι του Μάρτιν Σκορσέζε και του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ευτυχώς διασταυρώνονται ξανά.

Μιλάμε φυσικά για την νέα σκορσέζικη ταινία, «Killers of the Flower Moon»  η έναρξη των γυρισμάτων της οποίας ανακοινώθηκε από τις Apple Original Films και Oklahoma Film + Music Office, γεγονός που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους.

Η νέα ταινία του σπουδαίου σκηνοθέτη βασίζεται στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν κι αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της φυλής Όσατζ το 1920 με αφορμή το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους.

Ο Σκορσέζε μάλιστα υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι σύμβουλοι της φυλής Όσατζ βοηθούν στα γυρίσματα, προκειμένου τα γεγονότα που διαδραματίζονται να αφηγηθούν με ρεαλιστικό τρόπο.

«Για να είμαστε σε θέση να αφηγηθούμε αυτήν την ιστορία στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για να μας επιτραπεί να απεικονίσουμε μια ακριβή εικόνα του χρόνου και των ανθρώπων» ανέφερε συγκεκριμένα όσο εμείς μετράμε μέρες, μέχρι να κυκλοφορήσει στο σινεμά η νέα προσπάθεια του αγαπημένου μας κινηματογραφικού ντουέτου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v