ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Cinemagraphs: Ζωντανές φωτογραφίες

Μία νέα ταλαντούχα καλλιτέχνις παντρεύει την τέχνη της φωτογραφίας με την τεχνολογία για να δώσει ζωή στις εικόνες της. Κάτι περισσότερο από φωτογραφίες αλλά κάτι λιγότερο από βίντεο, τα cimemagraphs αιχμαλωτίζουν το μάτι και τη φαντασία μας.

Πνοή ζωής δίνει στις φωτογραφίες της η νεοϋορκέζα καλλιτέχνις, Jamie Beck. Η ταλαντούχα φωτογράφος συνεργάστηκε με τον σύντροφό της και web designer, Kevin Burg, για να προσθέσει κίνηση σε μικρές λεπτομέρειες στις εικόνες της και να φτιάξει «κάτι περισσότερο από φωτογραφία, αλλά όχι βίντεο». 

Το αποτέλεσμα είναι τα «cinemagraphs» που αιχμαλωτίζουν το μάτι και τη φαντασία μας. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα της δουλειάς της. Κάντε κλικ εδώ και δείτε το photo gallery.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v