ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Cinemagraphs: Ζωντανές φωτογραφίες

Μία νέα ταλαντούχα καλλιτέχνις παντρεύει την τέχνη της φωτογραφίας με την τεχνολογία για να δώσει ζωή στις εικόνες της. Κάτι περισσότερο από φωτογραφίες αλλά κάτι λιγότερο από βίντεο, τα cimemagraphs αιχμαλωτίζουν το μάτι και τη φαντασία μας.

Πνοή ζωής δίνει στις φωτογραφίες της η νεοϋορκέζα καλλιτέχνις, Jamie Beck. Η ταλαντούχα φωτογράφος συνεργάστηκε με τον σύντροφό της και web designer, Kevin Burg, για να προσθέσει κίνηση σε μικρές λεπτομέρειες στις εικόνες της και να φτιάξει «κάτι περισσότερο από φωτογραφία, αλλά όχι βίντεο». 

Το αποτέλεσμα είναι τα «cinemagraphs» που αιχμαλωτίζουν το μάτι και τη φαντασία μας. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα της δουλειάς της. Κάντε κλικ εδώ και δείτε το photo gallery.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο σκοπός δεν είναι να βλέπουμε αυτό που είναι θολό σε κάποια απόσταση, αλλά να κάνουμε αυτό που είναι χειροπιαστό μπροστά μας."

Τόμας Καρλάιλ, Άγγλος συγγραφέας

  • 1868 - Ο παλαίμαχος αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης, αρχηγός εθελοντικού σώματος Μανιατών 1.000 ανδρών, συνοδευόμενος και από το γιό του Λεωνίδα, από το Γύθειο, αποβιβάζεται στον όρμο κοντά στα χωράφια Μυλοποτάμου Κρήτης, για να ενισχύσει τον αγώνα στο νησί.
    1971 - Το σοβιετικό διαστημόπλοιο Mars 2 προσεδαφίζεται στον πλανήτη Άρη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v