ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ζoom... στην Ψηφιακή Φωτογραφία

Τα μυστικά της διαχείρισης της ψηφιακής φωτογραφίας, μέσω των πρoγραμμάτων iLife ’06 και Aperture της Apple, φιλοδοξεί να γνωρίσει στο ευρύ κοινό η Rainbow, στην αφιερωμένη στην ψηφιακή φωτογραφία ημερίδα που διοργανώνει στις 3 Απριλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ζoom... στην Ψηφιακή Φωτογραφία

Hμερίδα αφιερωμένη στην ψηφιακή φωτογραφία διοργανώνει τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2006, από τις 17:00 έως τις 21:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ.Συγγρού 387, Π.Φάληρο) η Rainbow.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν, στην αγγλική γλώσσα, οι εντυπωσιακές εφαρμογές διαχείρισης και επεξεργασίας ψηφιακών φωτογραφιών της Apple, iLife ’06 και Aperture, από τον Senior Technical Marketing Manager της Apple, κ. Graham Cooper.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα λειτουργεί έκθεση με θέμα ”Διαχείριση Ψηφιακής Φωτογραφίας”, όπου εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές προϊόντων Apple θα παρουσιάζουν την ευχρηστία και όλες τις δυνατότητες των προϊόντων iLife ’06 και Aperture μέσα από τους υπολογιστές της Apple, αλλά και την αρμονική συνεργασία τους με προϊόντα άλλων κατασκευαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 210 9012892 (Τμήμα Μάρκετινγκ) ή να στείλει email στη διεύθυνση [email protected]

Η νέα σουίτα εφαρμογών iLife ’06, που συνοδεύει όλους τους νέους υπολογιστές της Apple, περιλαμβάνει το iPhoto 6, μία εφαρμογή ιδανική για την οργάνωση και διαχείριση ψηφιακών φωτογραφιών.

Με τα νέα εργαλεία επεξεργασίας που διαθέτει και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές του iLife ’06, επιτρέπει όχι μόνο την εύκολη δημιουργία και την εκτύπωση άλμπουμ φωτογραφιών, καρτών με φωτογραφίες ή ακόμη και ημερολογίων, αλλά και τη δημοσίευση φωτογραφιών στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών της Apple, το Aperture αποτελεί το όλα-σε-ένα εργαλείο που χρειάζεται ο επαγγελματίας φωτογράφος μετά τη φωτογράφηση.

Διαθέτει μοναδικά εργαλεία σύγκρισης και επιλογής, παρέχει μη-καταστρεπτική επεξεργασία εικόνας, διαχείριση φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου και ευέλικτες επιλογές εκτύπωσης και δημοσίευσης στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v