Τα πιο value for money δωμάτια στον Αργοσαρωνικό

Στην Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τις Σπέτσες, βρήκαμε δωμάτια από 50€ το δίκλινο για τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Τα πιο value for money δωμάτια στον Αργοσαρωνικό

Επειδή τα Σαββατοκύριακα σε νησί είναι ανθρώπινο δικαίωμα, και μην αφήσεις κανέναν να σου λέει το αντίθετο, ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά δωμάτια στα κοντινά νησάκια της καρδιάς μας.

(*) Οι τιμές είναι οι χαμηλότερες που πετύχαμε για ένα Σαββατοκύριακο του Ιουνίου ή του Ιουλίου. Αν έχεις δυνατότητα να φύγεις καθημερινές, ενδέχεται να τις βρεις και χαμηλότερες. Σε κάθε περίπτωση, να θυμίσουμε και αυτό - Ένα τέλειο κόλπο για να βρίσκεις φτηνά δωμάτια στο Booking 

Στην Αίγινα…

Το Captain's Rooms στην πόλη της Αίγινας έχει συμπαθέστατα δωμάτια στα 47€ το δίκλινο, και έξτρα μπόνους ότι δεν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο για να πας από το δωμάτιο στο καράβι. 

Διαβάστε περισσότερα - Τι μπορώ να κάνω στην Αίγινα χωρίς αυτοκίνητο; 

Επίσης στην πόλη της Αίγινας, το σούπερ στιλάτο Αιγινήτικο Αρχοντικό έχει πανέμορφα δωμάτια στα 70€ το δίκλινο. 

Στην Πέρδικα, το απολύτως νησιώτικο Perdika Mare έχει δίκλινα στα 52€ και στο Villa Rodanthos τα ευρύχωρα στούντιο με τις όμορφες βεράντες τους θα σου κοστίσουν 62€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στην Αγία Μαρίνα, το Finikas Rooms έχει δωμάτια καθαρά και περιποιημένα στα 55€ το δίκλινο, όπως και αυτά στο Στούντιο Σένια που έχει και πισίνα. Συμπαθέστατα είναι και τα δωμάτια του Posidon, στα 56€ το δίκλινο. 

Στο Αγκίστρι…

Ζορίζουν κάπως τα πράγματα, καθότι το νησί είναι μικρό και η προσφορά καταλυμάτων μικρότερη της ζήτησης. Το φτηνότερο που βρήκαμε διαθέσιμο είναι το Irides Apartments στα 67€ το δίκλινο και μετά ανεβαίνουμε στα 87€ για το Aponisos Island και το Seaside Studios, και στα 92€ για το Ilios στη Σκάλα. 

Στον Πόρο…

Οι τιμές είναι πολύ καλύτερες, ίσως οι καλύτερες του Σαρωνικού εν γένει. Δες για παράδειγμα το Evita’s Resort, δυο βήματα από την παραλία, που έχει ωραιότατα δωμάτια στα 50€ το δίκλινο με θέα θάλασσα ή το Villa Irene ακριβώς πάνω στην θάλασσα, τα γλυκύτατα δίκλινα του οποίου ξεκινούν από 53€. 

Μετά, έχουμε και το ακόμα οικονομικότερο Blue & White στο Ασκέλι, που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 40€ το δίκλινο και τα Neorio Studios, στα 53€ το διαμέρισμα για δύο άτομα με δικό του κουζινάκι για έξτρα οικονομία. 

Άλλη ωραία επιλογή είναι επίσης να μείνεις στον Γαλατά, που δεν απέχει παρά λίγα λεπτά με το καραβάκι, και να εξερευνήσεις την απέναντι, άγνωστη εν πολλοίς γωνιά της Πελοποννήσου. Εδώ βρήκαμε δωμάτια με 51€ το δίκλινο στο Bissias Guest House αλλά και στιλάτες τζούνιορ σουίτες στο Arcadia Suites & Spa, οι οποίες ξεκινούν από 58€ για δύο άτομα με πρωινό. 

Διαβάστε περισσότερα - Μήπως να πεταχτούμε για Σαββατοκύριακο στον Πόρο; 

Στις Σπέτσες…

Περίμενες ότι δεν θα έχουμε καλά νέα, και μέσα έπεσες, δεν έχουμε –όχι πολλά, τουλάχιστον. Ωραίο και οικονομικό είναι το Hotel Villa Plaza στο Νέο Λιμάνι, με τα δίκλινά του στα 59€. Μετά, ανεβαίνουμε στα 80€ για τη Βίλα Χριστίνα, επίσης στο Νέο Λιμάνι, και στα 87€ για τα δωμάτια του Αργοναύτη που βλέπουν θάλασσα. 

Στην Ύδρα…

Βρήκαμε μόνο δύο επιλογές με διψήφια τιμή, την Πανσιόν Ερωφίλη στα 92€ το δίκλινο και τον Ξενώνα Θεανώ στα 71€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v