Απέλυσαν τη γυναίκα που έλεγε το «Σκορπιός, είναι για σένα, παμ»

Η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε viral στο TikTok για τα βιντεάκια της στο Scorpios Music Bar, δεν ανήκει πια στο δυναμικό του μπαρ της καρδιάς μας. Παμ.

Απέλυσαν τη γυναίκα που έλεγε το «Σκορπιός, είναι για σένα, παμ»

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε μέσα σε μια μέρα viral στο TikTok χάρη στο βίντεο της χρονιάς που ανέβηκε από τον λογαριασμό του Scorpios Music Bar, λέγοντας το αμίμητο: «Σκορπιός είναι για σένα, παμ».

Παρόλα αυτά η Μαρίνα Μπομπέτσι κατά δήλωσή της στην εφημερίδα On Time απολύθηκε από το μπαρ Scorpios, εξαιτίας της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε πλέον. Αυτή –η αναγνωρισιμότητα ντε- ανάγκασε την ιδιοκτήτρια του Scorpios Music Bar να απολύσει τη Μαρίνα σύμφωνα με τις δηλώσεις της στην εφημερίδα.

«Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα» δήλωσε η Μαρίνα Μπομπέτσι σχετικά.

«Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο» συμπλήρωσε εξηγώντας τους λόγους πίσω από την απόλυσή της. «Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν "πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;". Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…» σημείωσε.

«Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μας πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία (σ.σ.: ιδιοκτήτρια του Scorpios) έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία (γνωστή στο TikTok ως η "Ρωσίδα, δύναμη") και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου» πρόσθεσε ακόμη η Μαρίνα, εξηγώντας την viral επιτυχία του βίντεο της στο ΤikTok.

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, μίλησε με τη σειρά της στην εφημερίδα Οn Time, κατηγορώντας την πρώην πια φίλη και συνάδελφό της, Μαρίνα για την απόλυσή της.

«Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει» ανέφερε η Μαρία Ιορδάνοβα.

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v