Ανακοινώθηκε διαγωνισμός για τις καλύτερες «πράσινες γωνιές» της Αθήνας κι έχουμε χαρά μεγάλη

Ο Δήμος Αθηναίων μας καλεί να… πρασινίσουμε μπαλκόνια και ταράτσες και να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσουμε τέλεια δώρα.

Ανακοινώθηκε διαγωνισμός για τις καλύτερες «πράσινες γωνιές» της Αθήνας κι έχουμε χαρά μεγάλη

Είχες πάντα πάθος με την κηπουρική; Πιστεύεις πως λείπει λίγο πράσινο από το μπαλκόνι ή την ταράτσα σου; Ο διαγωνισμός που μόλις ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, την Gardena και την Betsson είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή; Μόνο να στείλεις ως τις 10 Μαΐου τρεις φωτογραφίες από την «πράσινη γωνιά» σου –αυτή μπορεί να είναι το μπαλκόνι, η ταράτσα, η αυλή σου ή άλλοι ανοιχτοί χώροι με πράσινες γωνιές.

Οι καλύτερες συμμετοχές θα αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα διαρκέσει από την 11η έως την 25η Μαΐου. Η βράβευση των νικητών θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Οι νικητές θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και δώρα από τον Δήμαρχο Αθηναίων και τους χορηγούς της δράσης.

1ο Βραβείο:
Δώρα αξίας 800 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson.

2ο Βραβείο:
Δώρα αξίας 500 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson.

3ο Βραβείο:
Δώρα αξίας 250 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson.

Οι 10 επόμενες καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν δώρα αξίας 90€ (έκαστη) από την Gardena.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέσα από τον διαγωνισμό «Πρασινίζουμε το Γκρίζο», θέλουμε να κινητοποιήσουμε πιο ενεργά και δυναμικά τους πολίτες. Στο χέρι μας είναι να γίνει η Αθήνα πιο πράσινη, πιο ανθεκτική, πιο βιώσιμη».

Τι περιμένεις; Κάνε κλικ εδώ για να ανεβάσεις την «πράσινη γωνιά» σου, και καλή επιτυχία. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v