Το δεύτερο Woof Festival περιμένει εμάς και τα σκυλάκια μας στο Πεδίο του Άρεως

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, η μεγάλη γιορτή για τους σκυλόφιλους επιστρέφει στο Πεδίο του Άρεως με πολλές εκπλήξεις.

Το δεύτερο Woof Festival περιμένει εμάς και τα σκυλάκια μας στο Πεδίο του Άρεως

Μετά την περσινή της επιτυχία, η μεγάλη τετράποδη γιορτή της Αθήνας επιστρέφει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο Πεδίο του Άρεως, για όλους όσους θέλουν να βολτάρουν με τους τετράποδους φίλους τους, να ενημερωθούν για διάφορα θέματα ή και να υιοθετήσουν το πρώτο τους σκυλάκι.

Διαδραστικές εκδηλώσεις, παιχνίδια, εκπλήξεις και πολλά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Φιλοζωίας της Αθήνας, γνωστού πλέον ως Woof Festival, που συνδιοργανώνεται από το σάιτ για κατοικίδια Topetmou.gr.

Για δύο ολόκληρες μέρες, φιλοζωικές οργανώσεις, κτηνίατροι, groomers, εκπαιδευτές καθώς και αφοσιωμένοι εθελοντές που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα, θα συναντηθούν στο Πεδίο του Άρεως μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε έναν χώρο αναψυχής και ενημέρωσης.

Τα Φιλοζωικά Σωματεία της Αττικής θα είναι εκεί, παρέα με γλυκύτατα φατσόνια που ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι. Οι εθελοντές τους, οι οποίοι ασχολούνται με τη διάσωση των αδέσποτων, την εκπαίδευση των κηδεμόνων και την ευαισθητοποίηση κυρίως των παιδιών, θα βρίσκονται εκεί να συζητήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο.

Παράλληλα θα γίνονται επιδείξεις, διαγωνισμοί, παιχνίδια, εργαστήρια, τεστ χαρακτήρα, grooming ενώ θα υπάρχει ένα Dog Snack Bar αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους κηδεμόνες και τους σκύλους τους. Και δεν τελειώνει εκεί: Οι τετράποδοι φίλοι μας θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς όπως η πιο χαρούμενη ουρά, η πιο αστεία φάτσα και τα εξυπνότερα τρικ.

Ο χώρος θα έχει μεγάλους, ειδικά διαμορφωμένους στίβους, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν την Εθνική Ομάδα agility, dog frisbee, dog dancing, υπακοή και άλλες πολλές διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές επιδείξεις, τις οποίες οι κηδεμόνες και κυρίως οι τετράποδοι επισκέπτες θα λατρέψουν. Στις επιδείξεις ακόμα θα είναι παρόντες οι: Obedience Team, Σκύλοι Οδηγοί Τυφλών, Σκύλοι θεραπείας, Ελληνικές Φυλές. Τέλος θα γίνει και επίδειξη Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα οργανώνονται παιχνίδια για τους επισκέπτες και τους σκύλους τους, με πολλά δώρα για τους νικητές, όπως: Κυνήγι Θησαυρού, Μουσικά Χαλάκια, Do As I Do, Αγώνες δρόμου, Κουταλοδρομίες. Ειδικά για τους σκύλους θα υπάρχουν: Δυνατότητα Grooming και Bathing, τεστ χαρακτήρα, paw printing, pet portraits. Επίσης τα διασκεδαστικά Face Painting και Photo Booths αλλά και μπαζάρ, VR και ενδιαφέροντα εργαστήρια.

Μοναδικές προϋποθέσεις για την συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι τα σκυλάκια να είναι με λουρί, να μαζεύεις τις ακαθαρσίες του κατοικιδίου σου, και να μην φέρεις μαζί σου θηλυκή σκυλίτσα σε οίστρο. Οι επιθετικοί σκύλοι θα απομακρύνονται από το φεστιβάλ.

Με πληροφορίες από Topetmou.gr 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v