Καταγγελία για άγρια κακοποίηση και θανάτωση σκύλου στα Μέγαρα

Σοκ προκαλεί η δολοφονία ενός θηλυκού σκυλιού στα Μέγαρα, το οποίο φέρεται να βασανίστηκε μέχρι θανάτου με μεταλλική ράβδο.

Καταγγελία για άγρια κακοποίηση και θανάτωση σκύλου στα Μέγαρα

Μια ακόμα υπόθεση άγριας κακοποίησης ζώου ήρθε στο φως, αυτή τη φορά στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Μαρίας Αρκομάνη- ιδρύτριας του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων «Αδέσποτος Παλμός»- ένα ατυχές σκυλάκι φέρεται να κακοποιήθηκε βάναυσα από ένα σίδερο, το οποίο βρέθηκε ακριβώς δίπλα στο άψυχο σώμα του.

«Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας, στα Μέγαρα», γράφει στην ανάρτησή της στο Facebook η κ. Αρκομάνη, αναρτώντας φωτογραφίες οι οποίες σοκάρουν.

«Η Μπουμπου όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν», προσθέτει.  

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Όπως επισημαίνει, έχουν ήδη ξεκινήσει ο νόμιμες διαδικασίες σε συνεργασία με το ΑΤ Μεγάρων για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ νέες ανακοινώσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v