Πολυτελή χιονοδρομικά resort γιατί τα όνειρα δεν κοστίζουν

Σκεπαστήκαμε με τη φλις κουβερτούλα μας, κλείσαμε τα μάτια και μεταφερθήκαμε σε φανταστικοκαταπληκτικά resort για να το ζήσουμε χιονοδρομικά και πολυτελέστατα.

Πολυτελή χιονοδρομικά resort γιατί τα όνειρα δεν κοστίζουν

Άργησε να χειμωνιάσει φέτος είναι η αλήθεια κι από τη μία χαρήκαμε κάπως γιατί μας περιμένουν στη γωνία οι λογαριασμοί ρεύματος, πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά από την άλλη μας έλειψαν τα χουχουλιάσματα, οι σουπίτσες και τα ζεστά ροφήματα πλάι στο τζάκι. Επειδή ωστόσο χουχούλιασμα από χουχούλιασμα διαφέρει, δεν θα ντραπούμε να σου παραδεχτούμε ότι ζηλέψαμε όλα εκείνα τα συγκλονιστικής ομορφιάς υπερπολυτελή χιονοδρομικά resort που αυτή την περίοδο γεμίζουν συνήθως με ζάμπλουτους και διάσημους influencers με εκατομμύρια ακολούθους. Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν κάποια από αυτά κι επειδή τα όνειρα δεν κοστίζουν ακριβά, ονειρευτήκαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή στα μέρη τους και να κάτσουμε σε μια γωνίτσα χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν.

Το ντιζάιν ξενοδοχείο Les Suites de la Potinière βρίσκεται στην καρδιά του Κουρσεβέλ – η οποία είναι η μεγαλύτερη χιονοδρομική έκταση στον κόσμο και κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται ο απόλυτος προορισμός-, στο χιονοδρομικό θέρετρο Les 3 Vallées.

Εσωτερική πισίνα, spa and wellness center, τζακούζι και τζάκι τελευταίας τεχνολογίας θα σε κάνουν μόνιμο κάτοικο του ξενοδοχείου αν έχεις να διαθέσεις περί τα 1350€ τη βραδιά.

Να σου συστήσουμε το The Lodge που είναι ένα από τα χειμερινά καταφύγια του Sir Richard Branson στο Verbier των Ελβετικών Άλπεων. Συγκλονιστική τοποθεσία χαμένη σε χιλιάδες θηριώδη έλατα και όλα τα πολυτελή comforts για μια αξέχαστη διαμονή. Η διαμονή ξεκινά από 1821€ τη βραδιά.

Άσε μας σε αυτή τη θερμαινόμενη πισίνα με θέα το Matterhorn και ξύπνα μας το επόμενο πρωί. 

Το Riffelalp Resort βρίσκεται στο καρτποσταλικό ελβετικό αλπικό χωριό Ζερμάτ και πέρα από την συγκλονιστική του θέα στο απόλυτο λευκό σου προσφέρει μια σειρά από πολυτελείς παροχές για ατις οποίες πρέπει να βγάλεις από τον λογαριασμό σου 1350€ την ημέρα,

Καλέ μου Άγιε Βασίλη μπορεί να πέρασαν οι μέρες σου ωστόσο για την επόμενη χρονιά θα θέλαμε να μας στείλεις εσώκλειστους σε αυτό το υπέροχο resort στον Καναδά. Δεν θα ρωτήσουμε τιμή θα είμαστε καλά παιδιά.

Αφεντικό θα μπορούσες να μας δώσεις προκαταβολή τα μηνιάτικα όλης της χρονιάς να πάμε να γίνουμε digital nomads στο Stein Eriksen Lodge, της Utah. Δεν θα κάτσουμε πολύ γιατί με 2800€ τη βραδιά δεν βγαίνουμε μάνα μου. Θα αράξουμε στην 120 τετραγωνικών μέτρων σουίτα μας και θα περιμένουμε στωικά το έλκηθρο με τα αλογάκια για να βολτάρουμε στα χιονισμένα πέριξ, πριν ξεμουδιάσουμε το κορμάκι μας στο τζακούζι.

Έλα λίγο μαζί μας να ξαποστάσεις γύρω από την φωτιά στο βγαλμένο από χειμωνιάτικο παραμύθι Park Hyatt που βρίσκεται στο Beaver Creek ένα χωριουδάκι του Κολοράντο.

Αν κουραστείς θα σε πηγαινοφέρουμε και με το τελεφερίκ για να κάνεις τις βόλτες σου σαν επίδοξος σκιέρ που είσαι. Με 1100€ περνάς μια ολόκληρη μέρα και μια ολόκληρη νύχτα στα μέρη του.

Πάμε τώρα να αγκαλιάσουμε τα βουνά και τις λίμνες της Νέας Ζηλανδίας στο Whare Kea Chalet, με την ελπίδα να μας πέσει καμία κληρονομιά, γιατί δεν βγαίνουν εύκολα τα 2200€ τη βραδιά.

Όταν κοιτάς από ψηλά και συγκεκριμένα από τα 1750 μέτρα στο Whare Kea Chalet μοιάζει δικαιολογημένα με μια ζωγραφιά. 

To Les Chalets du Mont d'Arbois Megeve είναι ένα Four Seasons ξενοδοχείο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουμε ήδη κινήσει διαδικασίες για δάνειο ώστε να περάσουμε μια βδομαδούλα εκεί.

Η διανυκτέρευση στο παραμυθένιο αυτό chalet ξεκινά από τα 1500€ για μια σουίτα

Το Viceroy Snowmass βρίσκεται πολύ κοντά στο Άσπεν των Η.Π.Α. που είναι ίσως ένας από τους πιο πολυτελείς και έξτρα δημοφιλείς τόπους για σκι πέρα από τον Ατλαντικό.

Εμείς ήδη τζογάραμε κάποια από τα λεφτά μας με την ελπίδα να πιάσουμε αυτό το άτιμο το τζόκερ και να μετακομίσουμε μόνιμα προς τα εκεί. Άλλωστε με 1050€ τη βραδιά για μια σουίτα δεν θα μείνουμε και πολύ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v