Σου βρήκαμε φτηνά σπιτάκια και δωμάτια για τον Οκτώβριο

Επειδή οι (ημι)φθινοπωρινές εκδρομές είναι ανθρώπινο δικαίωμα, ψάξαμε και βρήκαμε δωμάτια κάτω από 60€ το δίκλινο για τα οκτωβριάτικα Σαββατοκύριακά σου.

Σου βρήκαμε φτηνά σπιτάκια και δωμάτια για τον Οκτώβριο

Θα σου πούμε ένα μυστικό: Επειδή η καλοκαιρινή σαιζόν έχει σχεδόν τελειώσει, και η χειμερινή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το Οκτώβριος είναι ο ιδανικός (από άποψη τιμών) μήνας για κοντινά Σαββατοκύριακα –ή και λίγο πιο μακρινά, αν σου έμειναν και λίγες μέρες άδειας. Για του λόγου μας το αληθές, σου βρήκαμε σπιτάκια και δωμάτια που δεν ξεπερνούν τα 60€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Στο πανέμορφο αυτή την εποχή Καρπενήσι, το Ξενοδοχείο Ελβετία προσφέρει όμορφα, χρωματιστά δωμάτια στα 58,50€ το δίκλινο με πρωινό. 

Στην εν πολλοίς ανεξερεύνητη Σπερχειάδα, η Φλωκάτη έχει ωραιότατα, ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια στα 45€ το δίκλινο. 

Αν πάλι θες λίγο νησάκι ακόμα, αλλά χωρίς πανάκριβα ακτοπλοϊκά και ταλαιπωρία, η Κάρυστος της Εύβοιας είναι ο προορισμός σου. Και αυτό εδώ το σπιτάκι δεν θα σου κοστίσει παρά μόνο 57€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Εύβοια είπαμε, κι έχουμε κι άλλη πρόταση: Το Αρχοντικό Κύμης είναι ένα πανέμορφο boutique hotel με πανέμορφα δωμάτια στα 52€ το δίκλινο (και 8€ το άτομο προαιρετικά για εξαιρετικό, σπιτικό πρωινό). 

Στο Μεσολόγγι, που όπως λέγαμε και πρόσφατα αξίζει να ανακαλύψεις, το Island Apartments ακουμπάει στη θάλασσα, κι έχει κουκλίστικα δωμάτια στα 50€ το δίκλινο. 

Λίγο έξω από τη Ναύπακτο, στο χωριό που λέγεται Πλατανίτης, το Star Hotel έχει λιτά αλλά φροντισμένα και πεντακάθαρα δωμάτια στα 40€ το δίκλινο. 

Στο Μοναστηράκι της Φωκίδας, που είναι ωραιότατη βάση για να εξερευνήσεις τόσο τη Ναύπακτο όσο και τα τοσοδούλικα νησάκια που λέγονται Τριζόνια, το Kristallia Rooms έχει απλά αλλά όμορφα δωμάτια στα 35€ το δίκλινο. 

Στον Κόρφο της Κορινθίας, πολύ κοντά σε παραλίες φανταστικές σαν το Καλογερολίμανο και το Μικρό Αμόνι, το Korfos Hotel έχει πανέμορφα δωμάτια με θέα στη θάλασσα στα 55€ το δίκλινο. 

Στο Διακοφτό, που είναι η τέλεια βάση για να περπατήσεις το υπέροχο αυτή την εποχή Φαράγγι του Βουραϊκού, ή να κάνεις την φανταστική διαδρομή με τον Οδοντωτό, το Artemis Apartments έχει ωραιότατα στούντιο στα 45€ το δίκλινο. 

Στον Γαλατά, από τον οποίο θα πεταχτείς εύκολα και στον Πόρο, το Bissias Guest House έχει μεγάλα, συμπαθέστατα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν τη θάλασσα στα 50€ το δίκλινο. 

Στις Μυκήνες, σε απόσταση αναπνοής από τον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και σε ιδανικό σημείο για να εξερευνήσεις την υπόλοιπη Αργολίδα, το La Petite Planete προσφέρει περιποιημένα δωμάτια στα 51€ το δίκλινο. 

Στην Κοντοβάζαινα, πολύ κοντά στη λίμνη του Λάδωνα που είναι ό,τι πρέπει για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις σου, το πέτρινο Σπίτι της Θεώνης μας φιλοξενεί σε συμπαθέστατα δωμάτια στα 60€ το δίκλινο με θεϊκό, χειροποίητο πρωινό. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v