Όμορφα σπιτάκια για μεγάλες παρέες σε φτηνά νησιά

Είστε μεγάλη παρέα; Είστε έτοιμοι για καλοκαιρινή απόδραση; Βρήκαμε σπιτάκια στα πιο όμορφα και οικονομικά νησιά για να περάσετε φίνα.

Όμορφα σπιτάκια για μεγάλες παρέες σε φτηνά νησιά

Οι παρέες γράφουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές ιστορίες, λένε, και αν η παρέα σου είναι διαθέσιμη για διακοπές, τότε μην περιμένεις άλλο.

Οργάνωσέ τους, κλείσε εισιτήρια και δες παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα σπιτάκια σε φτηνούς προορισμούς νησιωτικούς για να περάσετε τέλεια. 

Ανάφη

Στο εναλλακτικό νησί που ποτέ δεν κοιμάται, βρήκαμε ένα ωραίο και καθαρό κυκλαδίτικο σπίτι κοντά στο κέντρο, με δύο κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο, με σούπερ θέα στο Αιγαίο. Η τιμή του στα 200€ ανά διανυκτέρευση για μια παρέα 5 ατόμων. 

Σαμοθράκη

Νησί παρθένο, με οργιώδη βλάστηση και μυστηριακή ατμόσφαιρα. Νησί μοναδικό για τα μάτια σου μόνο, η Σαμοθράκη είναι ιδανική για παρέες. Πολύ κοντά στο λιμάνι, βρήκαμε αυτό το ήρεμο σπιτάκι, κοντά στη θάλασσα, με βεράντα, τρεις κρεβατοκάμαρες, σοφίτα, σαλόνι και κουζίνα. Η τιμή του στα 140€ ανά διανυκτέρευση, για μια παρέα 5 ατόμων. 

Ρόδος

Παλιές και νέες πόλεις, πολύβουες και ερημικές παραλίες, μαγεμένα κάστρα και αρχαίες πολιτείες, ιδού η Ρόδος, ιδού και ένα όμορφο μέρος για να μείνεις με την παρέα. Το Vista delle Montagne βρίσκεται στους πρόποδες του Φιλέρημου σε μια καταπράσινη περιοχή, πολύ κοντά στη θάλασσα, ιδανική για ηρεμία και χαλάρωση. Το κόστος ανά διανυκτέρευση στα 153€, για μια παρέα 5 ατόμων. 

Νάξος

Προσφέρει κάτι για τον καθένα. Κοσμικότητα, πολυτέλεια, αλλά και αυθεντικότητα, παράδοση και αρκετό… μυστήριο. Η Νάξος είναι ένα νησί με τα όλα του και ό,τι πρέπει για παρέες. Κοντά στο Καστράκι, βρήκαμε ένα όμορφο διώροφο σπίτι, με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα σαλόνι και μια κουζίνα και τρεις βεράντες με όμορφη θέα στον κήπο. Η τιμή του στα 185€ ανά διανυκτέρευση.

Ικαρία

Το νησί που όλοι πάνε, και όλοι αγαπάνε. Το νησί που όσοι επιστρέφουν, ονειρεύονται να το ανταμώσουν ξανά. Ένα νησί ιδανικό για παρέες για… τα πανηγύρια. Ένα νησί απόλυτο όνειρο καλοκαιρινής νυκτός και ημέρας. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου αλλά και την φυσική ομορφιά των υψηλότερων βουνών της Ικαρίας, το παρακάτω σπιτάκι στο Καραβόσταμο, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και μπάνιο και κοστίζει 130€ ανά διανυκτέρευση, για μια παρέα 5 ατόμων. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v