Οι καλύτερες οθόνες υπολογιστή μέχρι 150€

Στον πυρετό της Black Friday ψάχνουμε να βρούμε τις πιο value for money οθόνες υπολογιστή που να μην ξεπερνούν τα 150€.

Οι καλύτερες οθόνες υπολογιστή μέχρι 150€

Αν ψάχνεις καιρό να αλλάξεις την οθόνη του υπολογιστή σου ώστε να πάρεις ένα καλύτερο μοντέλο τότε μάντεψε; Σωστά κατάλαβες; Αυτή η περίοδος που όλοι λυσσάνε με τις Black Friday προσφορές και τα super deals που δεν έχουν ξαναγίνει –κι ας έγιναν πέρσι πάνω κάτω τα ίδια- μοιάζει ιδανική για να αγοράσεις μια οθόνη υπολογιστή. Σαν μεγάλες καρδιές που είμαστε μάλιστα αποφασίσαμε να κάνουμε εμείς όλο το ψάξιμο, μπατζετάροντας με όριο στα 150€ και πίστεψέ μας σου βρήκαμε τις καλύτερες και πιο value for money οθόνες υπολογιστή της πιάτσας.

Samsung LS24C314EAUXEN 24'' FULL HD

Η συγκεκριμένη οθόνη 24 ιντσών της Samsung είναι ιδανική για όσους αναζητούν μία οικονομική οθόνη, με κομψή σχεδίαση και λεπτό περίβλημα. Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση αλλά και για casual gaming,. Διαθέτει τρεις πλευρές χωρίς πλαίσιο για να επεκτείνει τη μέγιστη οπτική γωνία, και IPS panel για εικόνες με υψηλή ευκρίνεια. Χάρη στο πάνελ IPS, κάθε ίντσα της οθόνης διατηρεί όλη τη φωτεινότητα και την ευκρίνεια των χρωμάτων. Ακόμη και σε μια τόσο μεγάλη οθόνη, οι αποχρώσεις και οι τόνοι εμφανίζονται με όλη τους την ακρίβεια από κάθε οπτική γωνία, χωρίς μουτζούρες οποιουδήποτε είδους. Η τιμή της στα 95,90€ και μπορείς να τη βρεις εδώ.

Dell Monitor 23.8" S2421HN

Η οθόνη είναι 23,8 ιντσών διαθέτει όμορφη σχεδίαση (με ανάγλυφο μοτίβο στο πίσω μέρος) και ταιριάζει αρμονικά στον χώρο σου[DG1]  ενώ παράλληλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να καλύψει τις καθημερινές σου ανάγκες.

Χάρη στο μικρό πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές, το περιεχόμενο αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και η παραγωγικότητά σου διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, αφού απουσιάζουν οι «περισπασμοί».

Επιπλέον, εργάζεσαι ξεκούραστα καθώς η οθόνη έχει πιστοποίηση TÜV για εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα (επομένως δεν καταπονεί τα μάτια ακόμα και μετά από πολύωρη εργασία ή εκτεταμένες περιόδους προβολής) και τεχνολογία ComfortView για το «φιλτράρισμα» του επιβλαβούς μπλε φωτισμού. Με 109€ μπορεί να γίνει δικιά σου.

Samsung Monitor 24" Odyssey G3 Gaming

Σχεδιασμένη για απίθανο gaming επομένου επιπέδου, η νέα σειρά οθονών Odyssey G3 διακρίνεται για την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και φυσικά, την αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής της Samsung.

Το 24" Odyssey G32A Gaming Monitor προσφέρει ανάλυση Full HD (1.920 x 1.080, 16:9) για εξαιρετική λεπτομέρεια, χρόνο αντίδρασης 1ms (MPRT) και ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz για καταιγιστικά γρήγορες εικόνες, χωρίς θολούρες. Παράλληλα, η τεχνολογία AMD FreeSync™ Premium ελαχιστοποιεί τα «σπασίματα», εξασφαλίζοντας απρόσκοπτο και ομαλό παιχνίδι.

Με φουτουριστικό «3-sided borderless» σχεδιασμό, Eye Saver Mode, τεχνολογία Flicker Free και ευέλικτη βάση HAS (Height, Tilt, Swivel, Pivot) ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο και εντυπωσιάζει.

Χρειάζεσαι μόνο 149€ για να την αγοράσεις 

LG 24MP500-B IPS Monitor 23.8" FHD

Η οθόνη LG με τεχνολογία IPS δίνει έμφαση στην απόδοση των οθονών υγρών κρυστάλλων. Οι χρόνοι απόκρισης έχουν μειωθεί, η χρωματική αναπαράσταση έχει βελτιωθεί και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν από οποιαδήποτε γωνία. Η λειτουργία Live Color Low Blue Light της LG μειώνει το ποσοστό του βλαβερού παραγόμενου μπλε φωτισμού. Επιπλέον, συμβάλλει στη μειωμένη καταπόνηση των ματιών χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η ποιότητα της εικόνας, χάρη στη σημαντική μείωση της χρωματικής παραμόρφωσης. Oι gamers που την αγαπούν ιδιαίτερα κάτι παραπάνω θα ξέρουν, αφού λιώνουν καθημερινά εμπρός της. Η τιμή της ξεκινά από 129€. 

LG 27MP60G-B IPS Monitor 27" FHD

Η οθόνη της LG είναι κατάλληλη για gamers που αναζητούν μία ποιοτική οθόνη σε προσιτή τιμή. Διαθέτει IPS panel για ζωντανά χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης. Η Full HD ανάλυση σάς επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια ή να δείτε ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια καθώς και να εργαστείτε με άνεση. Επιπλέον, η τεχνολογία FreeSync βελτιώνει την απόδοση και προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία gaming με εικόνα χωρίς ρωγμές. Αυτή η οθόνη διαθέτει ένα λεπτό πλαίσιο στις τρεις πλευρές ώστε να μην αποσπάται η προσοχή από τη μοναδικής ακρίβειας εικόνα, ενώ οι βολικές ρυθμίσεις κλίσης που διαθέτει, επιτρέπουν τη δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος εργασίας αλλά και gaming. Mπορείς να την αγοράσεις με 137€ από εδώ.

Asus VA27DQ IPS Monitor 27" FHD

Η οθόνη υπολογιστή VA27DQ της Asus έχει ανάλυση 1920x1080 και διαγώνιο 27 ίντσες. Εξοπλισμένη με IPS panel, αποδίδει ζωντανά χρώματα και έχει μεγάλες γωνίες θέασης. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video. Η Full HD ανάλυση σου επιτρέπει να δουλεύεις με άνεση και να παίξεις παιχνίδια ή να δεις ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια. Τέλος, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, οπότε δεν θα χρειαστείς οπωσδήποτε ηχεία υπολογιστή. Η τιμή της ξεκινά από 128€ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v