Ωραιότατοι καναπέδες έως 300 ευρώ

Ψάχνεις κάτι σούπερ οικονομικό για το νέο σου σπίτι; Έχουμε τις ιδανικότερες επιλογές για καναπέδες διθέσιους και τριθέσιους ως 300€.

Ωραιότατοι καναπέδες έως 300 ευρώ

Ο καναπές είναι βασική αγορά για κάθε νέο σπίτι, όμως κοστίζει αρκετά, αν θες να πάρεις κάτι που θα σου μείνει.

Ή μήπως όχι; Αν απλά θες κάτι να κάνεις τη… δουλειά σου, υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές στην αγορά.

Ξεχωρίσαμε μερικές έως 300€ για το σπίτι σου και τον γλουτό σου μόνο.

Vox Διθέσιος Καναπές Κρεβάτι με Αποθηκευτικό Χώρο Γκρι

229€ από εδώ

Με κλασσικές γεωμετρικές φόρμες και ελατήρια pocket springs, αλλά και ιμάντες για μεγαλύτερη αντοχή και άνεση, ο καναπές Vox αποτελεί μια μίνιμαλ και οικονομική επιλογή, ενώ μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κρεβάτι.

Dimos V16 Διθέσιος Καναπές Κρεβάτι με Αποθηκευτικό Χώρο

199€ από εδώ

Ο διθέσιος καναπές της εταιρείας HomeMarkt διαθέτει ξύλινο σκελετό και είναι επενδυμένος με ύφασμα. Ο σχεδιασμός του δίνει τη δυνατότητα μετατροπής του σε κρεβάτι, ενώ διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο για την οργάνωση και αποθήκευση κλινοσκεπασμάτων και άλλων αντικειμένων.

Juan Τριθέσιος Καναπές Κρεβάτι με Αποθηκευτικό Χώρο

218€ από εδώ

Μοντέρνος καναπές, με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην πλάτη και το κάθισμα, ο Juan διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα, αποθηκευτικό χώρο και τη δυνατότητα να μετατραπεί εύκολα και γρήγορα σε κρεβάτι, διαθέτοντας μηχανισμό Click – Clac.

Samara Διθέσιος Καναπές Μπεζ Antique

145€ από εδώ

Καναπές ρετρό, με κλασσικό design, ο Samara αναδεικνύει την αισθητική του χώρου σου, ενώ διαθέτει ξύλινο σκελετό, καπιτονέ λεπτομέρειες και είναι επενδυμένος με ύφασμα.

Ege Τριθέσιος Καναπές Κρεβάτι με Αποθηκευτικό Χώρο

229€ από εδώ

Ένας πτυσσόμενος τριθέσιος καναπές-κρεβάτι, κατάλληλος για το καθιστικό ή το δωμάτιο, με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του. Παρέχει άνετο χώρο καθίσματος, συνοδευόμενο από δύο διακοσμητικά μαξιλάρια.

Flexible Τριθέσιος Καναπές Κρεβάτι

235€ από εδώ

Ο τριθέσιος καναπές της εταιρείας Pakoworld είναι επενδυμένος με ύφασμα, αναπαυτικός, ντιζαϊνάτος, και πολύ εύκολος στη μετακίνηση. Μετατρέπεται εύκολα σε κρεββάτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v