Τα καλύτερα σακίδια για το σχολείο έως 30€

Τα σχολεία ξεκινούν εντός ολίγου κι εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα διαλέγοντας τις πιο value for money σχολικές τσάντες.

Τα καλύτερα σακίδια για το σχολείο έως 30€

Τα σχολεία ξεκίνησαν κι οι γονείς τρέχουν πανικόβλητοι για να κλείσουν υποχρεώσεις προκειμένου τα βλαστάρια τους να πάνε πλήρως εξοπλισμένα στις αίθουσες. Στην κορυφή της λίστας τους αν μη τι άλλο βρίσκονται οι σχολικές τσάντες και σακίδια, που αποτελούν το πλέον χαρακτηριστικό «αξεσουάρ» όλων των μαθητών. Επειδή ωστόσο οι καιροί είναι δύσκολοι κι όχι και τόσο οικονομικά ανθηροί κάθε ευρώ μετράει κι όσα γλιτώσει κανείς, μόνο για καλό είναι. Η επιστημονική ομάδα του In2life ασχολήθηκε ενδελεχώς με το θέμα και βρήκε τα πιο value for money σχολικά σακίδια έως 30€.

Vans Realm

H Vans έχει γράψει τη δική της ιστορία στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας κι αυτή η υπέροχη τσαντούλα πλάτης για μαθητές γυμνασίου και λυκείου είναι σίγουρο ότι θα κάνει θραύση φέτος. Διαθέτει μία κύρια θήκη με φερμουάρ, μία μπροστινή τσέπη, εσωτερική θήκη για Laptop με διαστάσεις: 42.5 x 32.5 x 12.5 εκ. Η τιμή της ξεκινά από 28€.

Polo Reflective Σχολική Τσάντα Πλάτης Γυμνασίου - Λυκείου σε Μπορντό χρώμα

Το σακίδιο Reflective RPET με οικολογικό ύφασμα προέρχεται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ευρύχωρη και αξίζει τα χρήματά της.

Τα σακίδια πλάτης της Polo συνδυάζουν το απαράμιλλο στυλ με την πρακτικότητα, δίνοντας σου την δυνατότητα να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό που προστατεύει τα προσωπικά σου αντικείμενα και διαθέτει επένδυση στην πλάτη για επιπλέον υποστήριξη. Το συγκεκριμένο σακίδιο περιλαμβάνει έναν άνετο κύριο χώρο για να τοποθετήσεις βιβλία, τετράδια, λάπτοπ, ένα πρακτικό μπροστινό διαμέρισμα για άμεση πρόσβαση, που κλείνει με φερμουάρ για τη μεταφορά μικρότερων αντικειμένων όπως στυλό, κινητό και 2 πλαϊνές τσέπες για τοποθέτηση παγουριού ή ομπρέλας.

Η τιμή της ξεκινά από 28€ 

Nike Elemental

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά γυμνασίου - λυκείου της εταιρίας Nike σε μαύρο χρώμα χωρητικότητας 25 λίτρων. Διαθέτει μεγάλη πλαϊνή τσέπη για παγούρια νερού, καθώς και μπροστινή τσέπη για αποθήκευση αντικειμένων με γρήγορη πρόσβαση. Τα ρυθμιζόμενα λουράκια με επένδυση εξασφαλίζουν άνετη και εύκολη εφαρμογή. Η τιμή της ξεκινά από 27€

Σχολική Τσάντα Harry Potter Witchcraft Μαύρο Μπορντό (32 x 43 x 14 cm)

Mε αυτή τη τσάντα θα είναι σαν να πηγαίνεις στο Hogwarts κι ας μην πηγαίνεις. Μοδάτη και πλήρως ζηλευτή τσαντούλα που είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή στους συμμαθητές σου. Η τιμή της ξεκινά από 27,80€. 

Puma Core Pop

Μαύρη αδιάβροχη σχολική τσάντα Puma, για μαθητές γυμνασίου και λυκείου με αρκετό χώρο για όλα τα συμπράγκαλα του σχολείου κι ανατομική πλάτη, για να μην πιάνονται τα αγγελούδια σου σε τιμή που ξεκινά από 23€.

Adidas Pixar Finding Nemo

Αν το παιδάκι σου έχει πάθει έναν κάποιο έρωτα με το Finding Nemo τότε αυτό είναι το κατάλληλο σχολικό σακίδιο για εκείνο. Έρχεται από την Adidas με χωρητικότητα 12,5 λίτρων και τις ακόλουθες διαστάσεις (ύψος: 35 εκ, μήκος: 25 εκ πλάτος: 11 εκ). Η τιμή της στα 21€.

Polo Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου

Σχολική τσάντα πλάτης της εταιρίας Polo σε μπλε χρώμα με σχέδιο αμάξι και χωρητικότητα 7 λίτρα, ιδανική για παιδιά νηπιαγωγείου. Το σακίδιο διαθέτει μία κεντρική θήκη με εσωτερικό χώρισμα και μία μπροστινή τσέπη για καλύτερη οργάνωση των αντικείμενων αλλά και ανατομικούς ιμάντες πλάτης εργονομικά σχεδιασμένους για μεγαλύτερη άνεση και προστασία. Η τιμή της στα 20€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v