Πώς θα αντέχεις περισσότερο στο σεξ

Νιώθεις τις δυνάμεις σου και τις αναπνοές σου να σε προδίδουν στο κρεβάτι; Τελειώνεις γρήγορα; Σου έχουμε μερικές λύσεις που θα βοηθήσουν.

Πώς θα αντέχεις περισσότερο στο σεξ

Το σεξ είναι απόλαυση αλλά θέλει και αντοχές, εκτός και αν ακολουθείς την τακτική «λαγουδάκι» και ψεκάζεις, σκουπίζεις, τελειώνεις.

Αν θες παραπάνω διάρκεια, αν νιώθεις πως οι αντοχές σου σε αφήνουν στη μέση, ή αν είσαι από εκείνους που ολοκληρώνουν γρήγορα, τότε συνέ-χυσε να διαβάζεις.

Μοιράζουμε γνώση εδώ.

Αερόβιο για διάρκεια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσεις την καρδιαγγειακή σου υγεία – τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμβηση – όμως τα οφέλη της αερόβιας άσκησης δεν αφορούν μόνο την υγεία της καρδιάς σου. Η αερόβια βοηθά στο να μην έχεις κράμπες αν δοκιμάσεις μια περίεργη στάση στο σεξ, βελτιώνει τη ροή του αίματος, αυξάνει τις αντοχές σου αν το σεξ έχει διάρκεια, και μπορεί ακόμη και να σου προσφέρει πιο έντονους οργασμούς. Ιδανικά, στόχευσε να κάνεις 30-60 λεπτά μέτριας έντασης αερόβια άσκηση για 2-3 φορές την εβδομάδα.

Kegels για καλύτερο έλεγχο

Δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Τα Kegels δυναμώνουν τον ηβοκοκκυγικό μυ και είναι εύκολο να γίνουν και από τα δύο φύλα. Για να τα κάνεις, θα χρειαστεί να συσπάσεις αυτόν τον μυ, και αν δεν ξέρεις πώς, τότε σκέψου πολύ απλά πώς θες να σταματήσεις την ροή των ούρων σου. Κράτα τη σύσπαση για τρία έως πέντε δευτερόλεπτα και μετά χαλάρωσε. Τα Kegels βελτιώνουν τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης και μπορούν να οδηγήσουν σε ισχυρότερες και πιο σταθερές στύσεις. Επιπλέον, μπορούν να γίνουν σχεδόν οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Στόχευσε σε ένα σετ των 10 επαναλήψεων, τρεις φορές την ημέρα.

Πουσάπς για να αντέχεις από πάνω

Τα παραδοσιακά πουσάπς είναι μεν ζόρικα αν είσαι αρχάριος, όμως έτσι και καταφέρεις να τα εκτελέσεις για αρκετές επαναλήψεις με καλή τεχνική θα σου λύσουν τα χέρια (ή μάλλον θα στα «δέσουν») ώστε να μην νιώθεις τους ώμους σου να καίνε σε στάσεις όπως το ιεραποστολικό. Άσε που θα σου χαρίσουν και ένα γραμμωμένο στήθος, το οποίο ούτως η άλλως είναι αρκετά ελκυστική εικόνα.

Ημικαθίσματα -επίσης -για να αντέχεις από πάνω

Για τις γυναίκες το «από πάνω» με λυγισμένα γόνατα και τις φτέρνες να ακουμπούν στο κρεβάτι ή στο πάτωμα είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία. Μια καλή επιλογή για ενδυνάμωση στην συγκεκριμένη στάση ώστε να υπάρξει περισσότερη αντοχή είναι τα καθίσματα – κανονικά ή sumo – σε μεγάλα εύρη επαναλήψεων, με λίγα κιλά. Στόχευσε να κάνεις μερικά σετ την εβδομάδα στοχεύοντας να αναπτύξεις αντοχή και εκτελώντας από 20-50 επαναλήψεις. Τα πόδια σου θα σε ευχαριστούν ή και όχι.

Γλουτοί για δυνατή διείσδυση

Ένα ζευγάρι δυνατά οπίσθια βοηθούν και τα δύο φύλλα στο να αυξήσουν τις επιδόσεις και τις αντοχές τους στο σεξ. Οι μεν άντρες χρειάζονται γυμνασμένο γλουτό για να μπορούν να δίνουν επαλαμβανόμενη ώθηση σε στάσεις όπως το ιεραποστολικό, οι δε γυναίκες επίσης θα ωφεληθούν από την εκγύμναση του συγκεκριμένου μυ, ώστε να αντέχουν περισσότερο σε στάσεις τύπου γέφυρας, ή όταν βρίσκονται από πάνω και ελέγχουν εκείνες τη διείσδυση με τη λεκάνη τους.

Βάστα κεφάλι και παράτεινε τη φάση

Η τεχνική «συμπίεσης» είναι ένα καλό κόλπο για όταν βρίσκεσαι στα πρόθυρα του οργασμού, όμως για κάποιον λόγο θες να τον διακόψεις. Περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης με τον αντίχειρα και τον δείκτη στο σημείο που βρίσκεται η ουρήθρα. Και αν δεν ξέρεις πού πέφτει αυτή, βρίσκεται στη μέση της κάτω πλευράς του πέους, ακριβώς πριν το «κεφάλι». Η συμπίεση σπρώχνει το αίμα έξω από τον ιστό του πέους, μειώνοντας τη σεξουαλική ένταση για λίγο και καταστέλλοντας την ανάγκη για εκσπερμάτωση.

Κάντε ένα διάλειμμα

Για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ, κάποιες φορές ένα διάλειμμα μπορεί να βοηθήσει. Τώρα το τι περιέχεται στο διάλειμμα αυτό είναι θέμα προτιμήσεων. Αν δεις ότι πλησιάζεις στην κορύφωση, μπορείτε να αλλάξετε στάση σε μια που δεν σε ερεθίζει τόσο, ώστε να συνεχίσεις να δίνεις πόνο. Εναλλακτικά, μπορείς να σταματήσεις τη διαδικασία και να ξεκινήσεις κάποιου είδους στοματική ή «χεράτη» διέγερση, πριν συνεχίσεις το τροπάριο. Κάνοντας αυτά τα διαλείμματα, δίνεις χρόνο στα… όργανα να πάρουν ανάσες, ενώ ενισχύσεις και τη δύναμη των οργασμών που θα έρθουν.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v