Στο Mikropolis θα βρεις τον καλύτερό σου φίλο

Ψάχνεις να υιοθετήσεις σκυλάκι; Πέρνα μια βόλτα από το Ellinikon Experience Park αυτό το Σαββατοκύριακο, να δεις τις ωραιότερες φάτσες της πόλης.

Στο Mikropolis θα βρεις τον καλύτερό σου φίλο

Το φετινό φεστιβάλ Mikropolis, που ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 15/10, έχει τα πάντα… και έχει και υπέροχα τετράποδα φατσόνια, που ψάχνουν το καινούριο τους σπίτι. Μήπως είναι το δικό σου;

Μην βιαστείς να αποφασίσεις πριν βολτάρεις αυτό το Σαββατοκύριακο στο καταπράσινο πάρκο του Ελληνικού, για να δεις από κοντά, στην Πλατεία Α, τα σκυλάκια του ΣΠΑΖ. Αν δεν σου λένε κάτι αυτά τα αρχικά, μιλάμε για τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, ένα από τα παλαιότερα και δραστήρια φιλοζωικά σωματεία της χώρας, με 35 χρόνια εμπειρίας γύρω από τα ζώα συντροφιάς, αδέσποτα και δεσποζόμενα, και τις ανάγκες τους.

Οι εθελοντές του ΣΠΑΖ με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πατούσες στο σχολείο» εκπαιδεύουν τα παιδιά να σέβονται και να αγαπούν τα ζώα. Αυτό το ΣΚ, μέσω του 4ου Μikropolis Festival δίνεται τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να ενημερωθούν και να προσφέρουν.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, λοιπόν, από τις 14:00 έως τις 16:00 οι εθελοντές του ΣΠΑΖ μαζί με σκυλάκια που ψάχνουν σπίτι, θα βρίσκονται στην Πλατεία Α του The Ellinikon Experience Park για ένα ακόμα Ραντεβού Υιοθεσίας και για να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους για θέματα που αφορούν τα ζώα.

«Ταιριάζουμε τους παντοτινούς τετράποδους φίλους μας με πολύ αγάπη» λένε οι Υπεύθυνοι του Συλλόγου, που περιμένουν στο Ραντεβού Υιοθεσίας γονείς και παιδιά από 6 έως 17 ετών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v