To Air-Fryer σώζει κουζίνες

Τα air-fryers αυξάνονται και πληθύνονται στις κουζίνες μας κι εμείς εξηγούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

To Air-Fryer σώζει κουζίνες

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει όμως το τελευταίο διάστημα η φράση «πήρα κι εγώ air-fryer» έχει γίνει μόνιμη επωδός στις συζητήσεις φίλων και γνωστών. Αυτό το σωτήριο μηχανηματάκι έχει κάνει απόβαση στις κουζίνες μας, κάνοντας τις ζωές μας πολύ πιο εύκολες σε μια περίοδο που δυστυχώς ή ευτυχώς κάθε λεπτό μετράει. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους λόγους για τους οποίους το air- fryer σώζει κουζίνες και έχουμε να σου κάνουμε και προτάσεις αγοράς σε περίπτωση που ψάχνεσαι να αγοράσεις ένα για πάρτη σου.

Πώς δουλεύει αυτό το άτιμο;

Πρόκειται για μία συσκευή, όπου το φαγητό μαγειρεύεται με τη χρήση ζεστού αέρα. Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται τόσο από την θερμοκρασία του αέρα όσο και από το είδος του φαγητού που μαγειρεύεται, ώστε να επιτύχουμε το τέλειο ψήσιμο και μέσα και έξω.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Ζούμε σε μια περίοδο που ιδρώνεις στο άκουσμα και μόνο της έκδοσης του λογαριασμού ρεύματος, επομένως οποιαδήποτε συσκευή εξοικονομεί ενέργεια, την βλέπουμε με άλλο μάτι. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για air-fryers τα οποία καταναλώνουν έως και 70% λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με τους κλασικούς φούρνους.

Μειώνεις το food waste (σπατάλη φαγητού)

Λόγω μεγέθους και συγκεκριμένης χωρητικότητας το air-fryer σου επιτρέπει να μαγειρεύεις όσο φαγητό χρειάζεσαι χωρίς να πετάς περισσεύματα. Παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζεις τη μερίδα σου, γεγονός που αποδεικνύεται σωτήριο αν ακολουθείς διατροφικό πρόγραμμα.

Είναι εξαιρετικά γρήγορο

Με το air- fryer, το μαγείρεμα είναι πιο γρήγορο και εύκολο από ποτέ. Χάρη στις τεχνολογίες στιγμιαίας θέρμανσης και γρήγορης κυκλοφορίας του αέρα, το φαγητό σου είναι έτοιμο 1.5 φορές πιο γρήγορα από τον φούρνο. Το καλύτερο όμως είναι άλλο κι επειδή είσαι πολύ φίλος μας, θα το μοιραστούμε μαζί σου. Δεν χρειάζεται να προθερμάνεις το air-fryer. Απλώς ενεργοποίησε το και ξεκίνα το μαγείρεμα.

Πες αντίο στο περιττό λάδι

Το air-fryer χρησιμοποιεί ζεστό αέρα για να μαγειρεύει το αγαπημένο σου φαγητό με ελάχιστο ή καθόλου λάδι, ώστε να μπορείς να τηγανίζεις με έως και 90% λιγότερα λιπαρά.

Είσαι έτοιμος για την πιο υγιεινή και νόστιμη τηγανιτή πατάτα της ζωής σου

Η τεχνολογία του air-fryer δημιουργεί 7 φορές μεγαλύτερη κυκλοφορία του αέρα για πεντανόστιμα τραγανά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν απολαμβάνεις την πιο κρατσανιστή και συνάμα υγιεινή τηγανιτή πατάτα της ζωής σου.

Συνταγές να φάνε κι οι κότες

Αν πάλι δυσκολεύεσαι να διαλέξεις το πρώτο ή το επόμενο φαγητό που θα ετοιμάσεις στο air-fryer υπάρχουν αμέτρητες πανεύκολες συνταγές για να γίνει το καθημερινό μαγείρεμα υπόθεση λίγων λεπτών. Tσέκαρε συνταγές αν δεν μας πιστεύεις.

Ποιο air-fryer να αγοράσω Μανωλιό μου;

Xiaomi Mi Smart με Αποσπώμενο Κάδο 3.5lt Λευκή

Το λάδι που περιέχει η τροφή μαγειρεύεται μέσω της κυκλοφορίας του θερμού αέρα κατά 360 στο Xiaomi Mi Smart, παρέχοντας πεντανόστιμο φαγητό με λιγότερα λιπαρά. Η υψηλής ταχύτητας κυκλοφορίας του ρεύματος θερμότητας διασφαλίζει ότι το φαγητό θερμαίνεται ομοιόμορφα, δημιουργώντας ένα τραγανό εξωτερικό στρώμα διατηρώντας το εσωτερικό μαλακό. Παράλληλα οι περισσότερες από 100 έξυπνες συνταγές που διαθέτει, διευκολύνουν τους αρχάριους να μαγειρέψουν νόστιμα φαγητά.

Χάρη στην οθόνη ΟLED που διαθέτει μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα η θερμοκρασία και ο χρόνος μαγειρέματος με μία περιστροφή και με ένα πάτημα. Η τιμή του ξεκινά από 67,8€. 

Rohnson με Αποσπώμενο Κάδο 8lt Μαύρη

Η νέα μοναδική Φριτέζα Αέρος της Rohnson SmartChef XL R-2834, ισχύος 1800W, είναι εδώ για να κάνει τη μαγειρική σου πιο έξυπνη από ποτέ... Η απομακρυσμένη λειτουργία χρήσης Rohnson Link, σου προσφέρει γρήγορο, υγιεινό και άνετο μαγείρεμα από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σου. Ο εξαιρετικά μεγάλος αποσπώμενος κάδος χωρητικότητας 8L σου επιτρέπει να μαγειρεύεις για εσένα  και την οικογένειά σου, ενώ το διπλό τζάμι που διαθέτει, σε βοηθάει να παρακολουθείς την πορεία προετοιμασίας του φαγητού ανά πάσα στιγμή.

Η τιμή της ξεκινά από 132€ 

Philips με Αποσπώμενο Κάδο 5.6lt Μαύρη

Το Philips Airfryer ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων: τηγάνισμα, ψήσιμο στο φούρνο, γκριλ, αφύγρανση, φρυγάνισμα, απόψυξη, ζέσταμα και πολλά άλλα.

Παράλληλα η τεχνολογία Rapid Air, χάρη στη μοναδική σχεδίαση σε σχήμα αστερία, στροβιλίζει τον θερμό αέρα για να δημιουργείτε πεντανόστιμα φαγητά με τραγανή κρούστα και τρυφερά στο εσωτερικό, με ελάχιστο ή και καθόλου πρόσθετο λάδι.

Η τιμή της ξεκινά από 233€ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v