Πού θα κάνεις μαθήματα ασιατικής κουζίνας;

Sushi, Stir Fry, Ramen και ένα σωρό ακόμα λαχταριστά ασιατικά πιάτα γίνονται… κτήμα σου, μέσα από μαθήματα και σεμινάρια.

Πού θα κάνεις μαθήματα ασιατικής κουζίνας;

Μας αρέσει να την απολαμβάνουμε σε ασιατικά εστιατόρια στην πόλη, όμως γιατί να μην μάθουμε και πώς να την ετοιμάζουμε;

Η μαγεία της ασιατικής κουζίνας ξεδιπλώνεται μπροστά σου μέσα από σεμινάρια και μαθήματα που σε προσκαλούν να μυηθείς σε sushi, noodles, buns και λοιπά εδέσματα.

Του… Wok το πανηγύρι

Ξέρεις από Wok; Στα καταστήματα του Wok Shop (Συντάγματος, Κηφισιάς και Γλυφάδας), εκτός από κάθε λογής προϊόντα για ασιατικές συνταγές, θα βρεις έναν ειδικό χώρο με ανοιχτή κουζίνα για να μάθεις να ετοιμάζεις τις αγαπημένες σου ασιατικές γεύσεις. Ο κατάλογος είναι πληθωρικός και περιλαμβάνει επιλογές όπως μαθήματα μαγειρικής για Buns, για σούπες, για chow mein noodles, για stir fry, για Hoi Sin Noodles, ακόμα και για τηγανιτό παγωτό. Επίσης, κάθε Τετάρτη, διοργανώνονται δωρεάν μαθήματα ασιατικής μαγειρικής με διαφορετικές θεματικές.

Δες περισσότερα εδώ

Sushi τρώς!

Σίγουρα τρως και το πιθανότερο είναι να σου αρέσει πολύ. Αν θες να μάθεις τα πάντα για την τέχνη της ιαπωνικής αυτής λιχουδιάς, τότε τσέκαρε αυτό εδώ το σεμινάριο από την Eurotraining. Σε αυτό θα μυηθείς στην ιστορία της Ιαπωνικής κουζίνας, προκειμένου να καταλάβεις εις βάθος τη φιλοσοφία της, έπειτα θα διδαχθείς τα είδη ρυζιού και τον τρόπο παρασκευής τους (Gohanmono), τις τεχνικές φιλεταρίσματος ψαριού, τις τεχνικές κοπών και τυλίγματος, τη μέθοδο μαγειρέματος σε ατμό (Mushimono) και βρασμό (Nimono), την τεχνική τηγανίσματος (Agemono), τα κριτήρια επιλογής της πρώτης ύλης και τον τρόπο στησίματος και παρουσίασης του πιάτου (Food Styling).

Κάνε αίτηση εδώ για να ενημερωθείς για το κόστος. 

Συνταγές από την ασιατική κουζίνα με αγάπη

Θες το καθημερινό σου τραπέζι να αποκτήσει εξωτική νότα, με εύκολα και νόστιμα πιάτα από φρέσκα λαχανικά, ρύζι, noodles, θαλασσινά και κρέατα χαμηλών λιπαρών όπως το μοσχάρι και το κοτόπουλο; Στο σεμινάριο του ΙΕΚ MASTΕR θα μάθεις τα μυστικά και τις τεχνικές της ethnic κουζίνας με τις εξής θεματικές ενότητες: σάλτσες Γλυκάνισο με spring Roll Λαχανικών, Χοιρινό Γλυκόξινο με ανανά και κόλιανδρο, Κοτόπουλο με σως τσίλι, Ινδικό κάρυ με πατάτες, Λαχανικά Tebura με γαρίδες, Κον τον με θαλασσινά, Σουλ με πορτοκάλι μαρμελάδα βερίκοκο, Ψάρι με Moisin και Μοσχάρι oyster.

Περισσότερα εδώ. 

Ramen παναγίτσα μου!

Το Ramen έχει προ καιρού ξεφύγει από τα σύνορα της Ιαπωνίας και έχει κατακτήσει πολλά μέρη του κόσμου. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού αυτή η γεμάτη Umami γευστική βόμβα προσφέρει μέσα στην απλότητά της την απόλυτη γευστική απόλαυση, ενώ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο γεύμα που γεμίζει όχι μόνο το στομάχι αλλά και την ψυχή. Στο σεμινάριο του Γιάννη Λουκάκου, θα ξεκινήσεις ένα μαγικό ταξίδι στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και θα μάθεις να φτιάχνεις βήμα προς βήμα αυτή την ξεχωριστή σούπα, μέσα από πληροφορίες για την τεχνική και τα υλικά που την κάνουν τόσο περιζήτητη.

Περισσότερα εδώ

Γεύσεις από την Κίνα

Νόστιμα dumplings, αγαπημένα noodles και μια παραδοσιακή κινεζική σούπα είναι τα πιάτα ακριβώς που χρειάζεσαι για να απολαύσεις και στο σπίτι ένα κινέζικο γεύμα από τα χεράκια σου. Στο TheSeminarProject, θα εκτελέσεις βασικές συνταγές της κινέζικης κουζίνας και θα δοκιμάσεις υλικά και πιάτα που θα σε μεταφέρουν εκεί.

Περισσότερα εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v