Υπέροχα γκατζετάκια που ψάχνουν την κουζίνα σου

 Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε τον γκατζετάκια που κρύβεις μέσα σου και να του χαρίσουμε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία στην τοποθεσία κουζίνα.

Υπέροχα γκατζετάκια που ψάχνουν την κουζίνα σου

Η telemarketing ομάδα του In2life, δεν κοιμάται, δεν εφησυχάζει και δεν σταματά ποτέ να ασχολείται με την γκατζετοποίηση της καθημερινότητάς μας, όπου την έχουμε ανάγκη. Σήμερα ανοίγουμε το κεφάλαιο κουζίνα και σου βάζουμε τις απαιτούμενες φιτιλιές για να αγοράσεις υπέροχα γκατζετάκια που σε αναζητούν εδώ και καιρό. Μετά φόβου Θεού πίστεως κι αγάπης ας προσέλθεις να δεις τη λίστα μας.

Το ψαλίδι για μυρωδικά

Mετά από αυτό το πολυεργαλείο το «κούρεμα» του άνηθου και του μαϊντανού δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Το ψαλίδι της εταιρείας Westmark με μήκος 20cm, μπορεί να κόψει τα φύλλα, τους μίσχους και τους μαλακούς σπόρους όλων των βοτάνων. Διαθέτει πολλαπλές λεπίδες ώστε να κόβει εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια τα βότανα. Η τιμή του ξεκινά από 10,90€. 

Πατατοκόφτης

Θες 20 λεπτά για να καθαρίσεις μια πατάτα; Με το Potato Chipper κερδάς άπειρο χρόνο κι η ζωή σου στο μαγείρεμα γίνεται πολύ πιο εύκολα. Η τιμή του στα 5,84€.

Τρυφεροποιητής κρέατος

Αν θες τη μπιζολίτσα σου ζουμερή, τότε επιβάλλεται να αγοράσεις τον τρυφεροποιητή κρέατος. Η τιμή του στα 20€.

Πτυσσόμενη κρεμάστρα ζυμαρικών

Μη ρωτάς γιατί. Γιατί έτσι! Η τιμή της στα 16,80€.

Θερμαινόμενο φαγητοδοχείο

Δεν είναι ένα τυπικό φαγητοδοχείο αλλά ένα θερμαινόμενο φαγητοδοχείο για να μετακινείς με ασφάλεια το φαγητό σου όπου θέλεις και ταυτόχρονα να το τρως ζεστό. Στα 16€

Επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τιρμπουσόν

Η ατμόσφαιρα ιδανική, το τραπέζι έτοιμο στρωμένο. Το μόνο που απομένει είναι το κρασί. Με την Beper αρκεί μόνο το πάτημα ενός κουμπιού και η φιάλη σου θα είναι ανοιχτή σε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Η τιμή του στα 26,95€. 

Ακονιστήρι μαχαιριών

Το ακονιστήρι μαχαιριών θα επαναφέρει την αιχμηρή κοπή και θα δώσει ζωή στα μαχαίρια σου. Η τιμή του στα 9,95€. 

Περιστρεφόμενος οργανωτής μπαχαρικών

Ο συρόμενος και περιστρεφόμενος οργανωτής μπαχαρικών είναι ιδανικός για να διατηρείς τα βάζα μπαχαρικών σε τάξη και να τα έχεις πάντα άμεσα στη διάθεσή σου, βελτιστοποιώντας τον χώρο στην κουζίνα. H τιμή του 21,90€. 

Dispenser ποτού αντλία βενζίνης

Το Dispenser Ποτού Αντλία Βενζίνης, είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση και ιδανικό για πάρτι αφού η χωρητικότητα του φτάνει μέχρι το 1 λίτρο μπύρας, ποτού, χυμού ή αναψυκτικού. Ιδανικός για την τοποθέτηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αυτός ο διανεμητής ποτού είναι η τέλεια προσθήκη σε πάρτυ, τραπέζια, γάμους και μπουφέδες. Η τιμή του στα 29,90€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v