Απίθανη κάστορας χτίζει φράγμα για να ησυχάσει από την συγκάτοικό της

Στο απίστευτο viral video της ημέρας, μια μικρή καστορίνα χτίζει φράγμα μες στο σπίτι, επειδή δεν αντέχει άλλο την συγκάτοικό της.

Απίθανη κάστορας χτίζει φράγμα για να ησυχάσει από την συγκάτοικό της

Δεν λέμε, έχει συμβεί σε όλους μας. Γι’ αυτό η Nibi, ένα δαιμόνιο μωρό κάστορας, έχει γίνει η απόλυτη σταρ του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες, με το βίντεό της να ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια προβολές.

Τι συνέβη; Η Nibi, που λες, φιλοξενείται στο Newhouse Wildlife Rescue στη Μασαχουσέτη. Πρόσφατα απέκτησε συγκάτοικο, την Ziibi, την οποία δεν συμπάθησε με την πρώτη ματιά. Ούτε με την δεύτερη. Τελικά, μετά από μια περίοδο προσαρμογής, οι δυο τους τα βρήκαν.

Όταν όμως οι υπεύθυνοι της οργάνωσης πήραν την Ziibi να την πάνε για μπάνιο, η μικρή τετραπέρατη Nibi δεν έχασε την ευκαιρία να βρει την ησυχία της.

«Η Nibi άρχισε αμέσως να φτιάχνει ένα φράγμα μπροστά στην πόρτα από όπου βγήκε η συγκάτοικός της, ξέρετε, για την περίπτωση που η Ziibi προσπαθήσει να ξαναμπεί μέσα» ανέφερε η οργάνωση σε ανάρτησή της στο Facebook.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Η Nibi συγκεντρώνει με ζήλο τα ξύλα και μάλιστα χοροπηδά από τη χαρά της καθώς συνεχίζει τις εργασίες.

Αν δεν το βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε. Ιδού:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v