Μυρμήγκια κάνουν σεξ πάνω σε καλώδια ρίχνουν το Ίντερνετ σε ολόκληρο χωριό

Ομάδα ατίθασων μυρμηγκιών έκανε σεξ σε κουτί τηλεπικοινωνιών σε χωριό κοντά στο Βάλντεμπουργκ της Γερμανίας με αποτέλεσμα να «πέσει» το Ίντερνετ.

Μυρμήγκια κάνουν σεξ πάνω σε καλώδια ρίχνουν το Ίντερνετ σε ολόκληρο χωριό

Η ακμάζουσα σεξουαλική ζωή μιας αποικίας μυρμηγκιών προκάλεσε χάος σε ένα γερμανικό χωριό αφού… έριξε το Ίντερνετ σε όλα τα σπίτια.

Τα μυρμήγκια επέλεξαν ένα κουτί τηλεπικοινωνιών ως καταφύγιο έρωτα και αγάπης, σε ένα χωριό κοντά στο Βάλντεμπουργκ στη δυτική Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τα μυρμήγκια άφηναν πίσω τους ένα λεπτό ίχνος οξέος που καταστρέφει καλώδια και ηλεκτρονικές πλακέτες.

Οι σεξουαλικές τους πράξεις κυριολεκτικά έριξαν το Ίντερνετ στην περιοχή, με τους κατοίκους να γίνονται έξαλλοι, αφού έπρεπε να περάσουν μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς σύνδεση.

Ο Manfred Wörl, 66 ετών, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Tag24: «Ήταν μια καταστροφή! Όλη η περιοχή χτυπήθηκε μονομιάς».

Οι ειδικός στα έντομα Matthias Nuss εξήγησε ότι η τυπική περίοδος ζευγαρώματος του μυρμηγκιού είναι η άνοιξη.

«Η αποικία νεαρών μυρμηγκιών εγκαταστάθηκε στο κουτί διανομής επειδή νόμιζαν ότι είναι σπηλιά», είπε στο Tag24.

Και όσο παρέμειναν εκεί, άφησαν πίσω τους ένα υγρό που περιείχε έως και 2 χιλιοστόγραμμα μυρμηκικού οξέος, το οποίο είναι διαβρωτικό για τα μέταλλα και τους ζωικούς ιστούς.

Αυτό μπορεί να τους βοήθησε μεν απέναντι σε φυσικούς εχθρούς, αλλά δεν τα κράτησε ασφαλη από τον εξολοθρευτή εντόμων που στάλθηκε για να τερματίσει το… όργιο.

Αφού τα μυρμήγκια εξοντώθηκαν, τα καλώδια και οι πλακέτες των κυκλωμάτων αντικαταστάθηκαν. Μόνο φέτος η Telekom, η οποία είναι υπεύθυνη για τα κουτιά διανομής, κατέγραψε πέντε βλάβες λόγω ανάλογου προβλήματος από μυρμήγκια.

Πηγή

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v