Αυτό το Λαμπραντόρ βγάζει 1 εκατομμύριο το χρόνο

Από εδώ ο Tucker, ένα… influencer Golden Retriever με καθαρές αποδοχές 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Αυτό το Λαμπραντόρ βγάζει 1 εκατομμύριο το χρόνο

Σκυλίσια ζωή σου λέει μετά. Μακάρι να ήταν έτσι η σκυλίσια ζωή.

Στον κόσμο των κατοικιδίων influencer, το 5χρονο Golden Retriever με το όνομα Tucker Budzyn στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Printed Pet Memories.

Το συμπαθέστατο σκυλάκι «καθαρίζει» επταψήφια κέρδη ετησίως από διαφημίσεις που χορηγούνται από τότε που ήταν 2 ετών.

«Μια ανάρτηση επί πληρωμή στο YouTube μπορεί να κυμαίνεται από 40.000 έως 60.000 δολάρια για 30 λεπτά», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Tucker, Courtney Budzyn. « Στο Instagram, κερδίζουμε περίπου 20.000 δολάρια για τρία με οκτώ story».

Η Budzyn, 31 ετών, που καθάριζε σπίτια, και ο σύζυγός της, Mike, πολιτικός μηχανικός, παράτησαν τη δουλειά τους για να ασχοληθούν με τον Tucker και το κουτάβι γιο του Todd ως πλήρη απασχόληση.

Του έφτιαξε σελίδα στο Instagram την ημέρα που τον απέκτησε σε ηλικία 8 εβδομάδων, τον Ιούνιο του 2018. Τον επόμενο μήνα, το πρώτο του βίντεο έγινε viral. 

«Του δώσαμε ένα παγάκι και απλά το έπαιζε με τα πόδια του», είπε ο Budzyn. «Όταν ήταν 6 μηνών, είχε 60.000 ακόλουθους… Ήταν τρελό», θυμάται.

Ο Tucker έχει τώρα σχεδόν 25 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης — 11,1 εκατομμύρια στο TikTok, 5,1 εκατομμύρια στο YouTube, 4,3 εκατομμύρια στο Facebook, 3,4 εκατομμύρια στο Instagram και 62.400 στο Twitter.

Οι Budzyns έχουν συνεργαστεί με εταιρείες όπως η BarkBox, μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία και η King Kanine που πουλά CBD για σκύλους, με την οποία φτιάχνουν τη δική τους συλλογή προϊόντων.

Δεύτερη στη λίστα των σκύλων με μεγάλη περιουσία είναι η @whataboutbunny, ένα sheepadoodle που έχει 8,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και του οποίου τα κέρδη κυμαίνονται από 4.997 έως 8.328 δολάρια ανά ανάρτηση.

Πηγή. https://nypost.com/2023/05/20/meet-the-golden-retriever-raking-in-1-million-a-year/

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v