Καφέ με επιτραπέζια για όσους το play η καρδιά τους

Βολτάραμε σε υπέροχα καφέ με επιτραπέζια και του δώσαμε να καταλάβει μέχρι να νικήσουμε σε όλα όσα παίξαμε.

Καφέ με επιτραπέζια για όσους το play η καρδιά τους

Οι φαν των επιτραπέζιων παιχνιδιών ξέρουν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν η λατρεία μεγαλώνει και στιγμή δεν ξενερώνει. Για αυτόν τον λόγο δεν αφήνουν αφορμή που θα τους παρουσιαστεί να πάει χαμένη κι όσο το play η καρδιά τους μαζεύονται με την παρέα τους στήνοντας μάχες μέχρι τελικής πτώσεως. Για όλους αυτούς οργανώσαμε την επόμενη καφεδάτη έξοδο σε μέρη που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα ενώ ετοιμάσαμε και λίστα για να την έχουν πρόχειρη ανά πάσα στιγμή.

PLAyCE

Μάκρης 6, Αιγάλεω τηλ.: 21 1411 8797

Από τη μία τα παιχνίδια: Στην συλλογή του PLAyCE υπάρχουν πάνω από 1000 επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία συλλέχθηκαν με υπομονή και επιμονή από όλο τον κόσμο. Μην αγχώνεσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις. Το προσωπικό του Play café θα σε βάλει με τη μία στο παιχνίδι, λύνοντας κάθε απορία σχετικά με τους κανόνες, αλλά και προτείνοντάς σας το παιχνίδι που σας ταιριάζει.

Από την άλλη τα ροφήματα: Είκοσι γεύσεις πραγματικής σοκολάτας η οποία σερβίρεται όσο ρευστή θέλετε, εικοσιτέσσερα αρώματα φύλλων τσαγιού, original milkshakes και δροσιστικοί χυμοί από φυσικό φρούτο είναι μερικές από τις εκατοντάδες επιλογές του μενού του Playce. Αν πάλι πεινάσεις υπάρχουν νόστιμα τσιμπολογήματα και σνακ για να κάμψουν την άτιμη τη λιγούρα. Οι τιμές στα ροφήματα ξεκινούν από τα 3,5€ ενώ αν τριγυρνάς στο κέντρο τότε μπορείς να επισκεφθείς το PLAyCE της Πανόρμου (Β. Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι).

House of Games

Μυριοφύτου 21, Αιγάλεω, τηλ.: 21 0590 6927

Παιχνιδομάνα από ότι φαίνεται είναι η γειτονιά του Αιγάλεω αφού στο House of Games μαζεύονται όλοι οι επιτραπεζιάκηδες των δυτικών προαστίων κι όχι μόνο. Εκεί μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια μεγάλη και πολύ ενημερωμένη συλλογή με επιτραπέζια αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σου και στην παρέα σου. Εκτός από καφεδάκι εδώ μπορείς να τσιμπολογήσεις και διάφορα σνακ, που θα σε ξεπεινάσουν στο λεπτό γιατί νηστικό αρκούδι, δεν παίζει όλοι το ξέρουν αυτό.

Τoy Stories

Ηροδότου 32, Περιστέρι, τηλ.: 21 0578 0215

Σε μια κουκλίστικη μονοκατοικία το 2003 ξεκίνησε η ιστορία του Toy Stories η οποία έκτοτε είναι γεμάτη επιτραπέζια, πολύωρα παιχνίδια και παρέες που διασταυρώνονται για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη νίκη. Εδώ οι μπλόφες επιτρέπονται κι οι πανούργες στρατηγικές επιβραβεύονται όσο οι πιο χαλαροί της παρέας απολαμβάνουν εκτός από το παιχνίδι, καφεδάκια, ροφήματα, τσάγια και χυμούς. Από εμάς είναι ναι!

Acapus

Λάσκου 39 και Αγίου Φανουρίου, Παγκράτι

Με περισσότερα από 500 επιτραπέζια, λογιών ροφήματα, μπίρες και κοκτέιλ, δύσκολα θα εγκαταλείψεις τις γούνινες καρέκλες του Αcapus που μετρά σχεδόν 30 χρόνια στο κουρμπέτι. Ο χώρος είναι καταπληκτικός και μοιάζει βγαλμένος από Χαριποτερικό σκηνικό, εντείνοντας την ανυπομονησία σου για έναν γύρο ακόμη από το αγαπημένο σου επιτραπέζιο. Η μεσαιωνική διακόσμηση με σαφείς επιρροές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δίνει έξτρα πόντους στο Acapus, το οποίο ξέρει από παιχνίδια κι εμείς θα συνεχίσουμε να το εμπιστευόμαστε φανατικά.

Το Κελί

Κλαδά 20, Νέος Κόσμος

Η Ελληνική Κοινότητα Επιτραπεζίων Παιχνιδιών βρήκε το σπίτι που επιζητούσε το 2014 όταν το Κελί άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά. Λειτουργώντας συνεργατικά έκτοτε το Κελί βασίζεται στη γενναιοδωρία των υποστηρικτών του, προσφέροντας χώρο και λογιών επιτραπέζια. Όπως μπορείς να καταλάβεις το κλίμα είναι εξαιρετικό κι όλοι είναι πρόθυμοι να σου εξηγήσουν κανόνες και να σου χαρίσουν tips για να αράξεις στον χώρο με τις ώρες τεστάροντας νέα επιτραπέζια.

Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα

Ηλία Ηλιού 55, Νέος Κόσμος

Από τα πλέον ιστορικά κι αγαπημένα παιχνιδόστεκια με επιτραπέζια το Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα είναι όσο καλτ χρειάζεσαι για να δώσεις μια ευχάριστη νότα στην ημέρα σου, λιώνοντας με τις ώρες κάποιο νέο σπαζοκεφάλικο γρίφο. Διαθέτει από σύντομα παιχνίδια  για τους πιο αρχάριους, μέχρι επιτραπέζια για ατελείωτους μαραθώνιους. Φρόντισε να αδειάσεις το πρόγραμμά σου όταν βρεθείς εκεί γιατί σίγουρα θα βρεις έναν νέο επιτραπέζιο εθισμό που θα σε κάνει να χάσεις την αίσθηση του χρόνου για ακόμη μια φορά.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v