Πώς να κερδίσεις το ΚΙΝΟ;

Ανοίξαμε το κουτί με τα tips μπας και αλλάξει κάποια στιγμή η τύχη μας και καταφέρουμε να κερδίσουμε στο ΚΙΝΟ.

Πώς να κερδίσεις το ΚΙΝΟ;

Εξηγούμαστε από την αρχή για να μην παρεξηγούμαστε. Μυστικά σίγουρης επιτυχίας στα τυχερά παιχνίδια δεν υπάρχουν αφού όπως είναι ευρέως γνωστό, οι πιθανότητες είναι σχεδόν πάντοτε υπέρ του αντιπάλου. Ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στα διαδικτυακά καζίνο είναι το ΚΙΝΟ με συνεχόμενες κληρώσεις ανά πεντάλεπτο. Μετά από μια ενδελεχή έρευνα ψάξαμε και βρήκαμε χρήσιμα tips που θα σε φέρουν πιο κοντά στη νίκη στην επόμενη κλήρωση που θα παίξεις αφού σου κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου του εθισμού που πάντοτε παραμονεύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ξεκινάμε πάντα με μικρά ποσά

Γράψαμε και πιο πάνω ότι οι πιθανότητες μας στα τυχερά παιχνίδια δεν μας ευνοούν, για αυτό συνήθως όσα περισσότερα παίζεις, τόσα περισσότερα χάνεις. Για αυτόν τον λόγο φρόντισε να παίζεις μικρότερα ποσά καθώς με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσεις το κεφάλαιο που σκοπεύεις να διαθέσεις ζωντανό για μεγαλύτερο διάστημα, παίζοντας σε περισσότερες κληρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις τις πιθανότητες η τύχη να σου χαμογελάσει.

Παίξε λίγους αριθμούς

Σε κάθε παιχνίδι ΚΙΝΟ μπορείς να επιλέξεις από 1 έως 12 αριθμούς σε σύνολο 80 αριθμών. Οι αριθμοί που βγαίνουν σε κάθε κλήρωση είναι 20, επομένως εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι όσο λιγότερους αριθμούς επιλέξεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνεις για να κερδίσεις. Ακολούθησε το ρητό του θυμόσοφου λαού «κάλλιο πέντε και στο χέρι» και μην στοχεύεις στα πολλά, καθώς και τα λίγα στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούν να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

Μην ποντάρεις από τα κερδισμένα

Είναι πολύ πιθανό η τύχη να σου χαμογελάσει στο ΚΙΝΟ και να κερδίσεις μια κλήρωση. Τότε είναι που χρειάζεται να δείξεις αυτοσυγκράτηση κι όχι συνεπαρμένος από την επιτυχία σου να ποντάρεις από τα κερδισμένα. Όσο γρήγορα κέρδισες άλλο τόσο γρήγορα θα χάσεις για αυτό φρόντισε να κρατήσεις ένα ποσοστό 80-90§ των κερδισμένων σου στην άκρη και να ποντάρεις τα υπόλοιπα αν εξακολουθείς να αισθάνεσαι τυχερός.

Προτίμησε να παίζεις μόνος σου κι όχι με συνέταιρο

Μια μεγάλη και πανανθρώπινη αλήθεια των τυχερών παιχνιδιών είναι ότι κανείς δεν χάρηκε πολύ κέρδη που μοιράστηκε. Προτίμησε να παίζεις μόνος σου για να απολαμβάνεις το 100% των κερδών σου.

Μελέτησε τις προηγούμενες κληρώσεις

Πριν παίξεις τσέκαρε τις 10-15 τελευταίες κληρώσεις και δες τους αριθμούς που βγαίνουν συχνότερα στην τελική εικοσάδα του ΚΙΝΟ. Συχνά οι νικητήριοι αριθμοί τείνουν να επαναλαμβάνονται επομένως συγκεντρώνεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις με τη σειρά σου.

Μείνε πιστούς στους αγαπημένους σου αριθμούς

Παίξε σταθερά τους τυχερούς σου αριθμούς και μην αλλάζεις τη στρατηγική σου κάθε φορά που παίζεις. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσεις τις όποιες πιθανότητες σου αναλογούν ώστε να σου χαμογελάσει η τύχη κι η διαδικτυακή «μπίλια» να χρωματίσει τους αριθμούς που έχεις ποντάρει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v