Πώς να στήσεις ένα όργιο

Θες να το κάνεις. Δεν μας νοιάζει να μάθουμε γιατί. Εμείς είμαστε εδώ μόνο για να δώσουμε λύσεις.

 

Πώς να στήσεις ένα όργιο

Γράψαμε αρκετά αστεία για να ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο, και κανένα από αυτά δεν πέρασε την λογοκρισία. Η λογοκρισία δεν είναι πρόβλημα με την αρχισυνταξία, αλλά με την ίδια την δομή του ίντερνετ που επιβραβεύει κάθε σου σεξουαλική απορία με άφθονο υλικό, αλλά οφείλει και να το κάνει με τον πιο σεμνότυφο τρόπο για να μην χαρακτηριστεί "απαγορευμένη ιστοσελίδα".

Ωραία, υποθέτουμε αυτές ήταν αρκετές λέξεις, πάμε στο ψητό τώρα.

Θες να οργανώσεις ένα όργιο. Δηλαδή ένα σκηνικό που θα περιλαμβάνει από τέσσερα άτομα και πάνω και με σκοπό να κάνουν σχεδόν όλοι σεξ με όλους. Αν, ας πούμε, σε ένα τρίο αναγκαστικά το ένα άτομο θα βρεθεί κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, στο όργιο αυτή η θέση θα καλυφθεί κάποια στιγμή από όλους. Πώς θα φτάσουμε όμως εκεί;

Αρχικά: Είσαι single ή σε σχέση;
Θα πούμε ότι οι πιθανότητες single άνθρωπος να οργανώνει όργιο είναι υπαρκτές, αλλά μάλλον είσαι σε σχέση. Οπότε το πρώτο βήμα είναι να συζητήσετε με τον/ην σύντροφό σου τα όρια που θα βάλετε (αν υπάρχουν) αλλά και τους λόγους για τους οποίους θέλετε να το κάνετε αυτό. (Δεν χρειάζεται αυτό να γίνει βαριά ψυχανάλυση, και το "Ρε συ, θέλω να κάνω σεξ με αρκετά ακόμα άτομα" είναι μια χαρά ειλικρινές και θεμιτό.)

Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε
Συμβαίνει; Συμβαίνει, και συνήθως είναι στο πλαίσιο κάποιου kink. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ένα ωραίο, πατροπαράδοτο όργιο, η καλύτερη συμβουλή είναι να ξέρεις ποιους προσκαλείς. Δεν θα πεις "φέρτε και τα plus one σας" χωρίς να ξέρεις τι και πώς, επειδή μιλάμε για σεξ. Αν βρεθείτε ξαφνικά αντιμέτωποι με ένα μάτσο ξένους που δεν σας ελκύουν και δεν σας εμπνέουν ασφάλεια, θα έχετε ένα κακό όργιο.

Φίλοι ή γνωστοί;
Αυτό, δυστυχώς, είναι κάτι για το οποίο δεν υπάρχει εύκολη συμβουλή. Έχει να κάνει με το πόσο ανοιχτόμυαλοι είναι οι φίλοι και τι σχέσεις έχετε μεταξύ σας. Στον αντίποδα, το να προσκαλέσετε στο κρεβάτι σας άτομα από τον ευρύτερο κύκλο σας που δεν κάνετε όμως συχνά παρέα μπορεί να κάνει την φάση παράξενη. Είναι ο πιο υποκειμενικός παράγοντας και τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος στο ομαδικό σεξ μέχρι να το έχεις κάνει ήδη.

Ποιοι είναι οι κανόνες;
Αφού θέσετε τους κανόνες ως οικοδεσπότες, φροντίστε να τους γνωρίζουν και οι καλεσμένοι. Πώς θα εξελιχθεί η βραδιά; Πίνουμε ποτάκι μέχρι να πάρει κάποιος πρωτοβουλία; Γδυνόμαστε με το που μπαίνουμε στο σπίτι; Η ατμόσφαιρα μέχρι να βγει το πρώτο ρούχο θα είναι τεταμένη ούτως ή άλλως - έχεις ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους που περιμένουν πώς και πώς να αρχίσει το ομαδικό σεξ. Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε μέσω της ξεκάθαρης επικοινωνίας να μην υπάρχουν περίεργες εντάσεις αφού βγουν τα ρούχα.

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες
Αν είναι η πρώτη φορά, τότε μάλλον η ιδέα που έχετε για ένα όργιο είναι πάνω-κάτω ό,τι έχετε δει σε ταινίες ή σε πορνό. Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση, και το εννοούμε αυτό: Είναι πολύ πιθανό να μην πάει απολύτως τίποτα στραβά και στο τέλος πάλι να νιώθετε ένα "εεχ, έγινε κι αυτό". Τα πράγματα μπορεί να γίνουν άβολα ανά πάσα στιγμή, αλλά εξίσου γρήγορα μπορεί να γίνουν και εκπληκτικά.

Η πιο στάνταρ συμβουλή που θα διαβάσεις σε οποιοδήποτε κείμενο με συμβουλές για σεξ είναι να ακούς τους συντρόφους σου. Να προσέχεις τις αντιδράσεις τους και να πράττεις αναλόγως για να περάσετε και οι δυο σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αυτό είναι αρκετά δύσκολο πολλές φορές για να το καταφέρεις όταν στο κρεβάτι είστε μόνο δύο. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για να γίνει σωστά, αλλά μπορεί να γίνει τέλειο.

Και, στην χειρότερη, αν θες να ξεκινήσεις πιο αργά, κάνε ένα τρίο

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v