Πώς θα προσπαθήσει να κρύψει ότι σε γουστάρει το κάθε ζώδιο

Η πιο σημαντική ερώτηση όμως είναι: Θα καταφέρει να το κρύψει; Ή θα αποτύχει τόσο παταγωδώς που θα σε ξενερώσει;

 

Πώς θα προσπαθήσει να κρύψει ότι σε γουστάρει το κάθε ζώδιο

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά κολλήματα. Και αυτά τα κολλήματα θα επηρεάσουν την ζωή του και θα του την κάνουν δύσκολη με διαφορετικούς τρόπους. Και όταν στο μείγμα βάλουμε τα ερωτικά, η κατάσταση αρχίζει να μπλέκει. Επειδή εκεί κι αν έχει ο καθένας μας κολλήματα. Και επειδή μας αρέσουν τα μείγματα με πολλά συστατικά, θα ρίξουμε και ζώδια μέσα.

Ώρα να μάθεις ποιος είναι ο καλύτερος στο να κρύβει την καψούρα του - άρα να μην ξεφτιλιστεί, αλλά να πάρεις κι εσύ χαμπάρι ότι κάτι παίζει - και με ποιους τρόπους θα αποτύχουν παταγωδώς οι υπόλοιποι.

Δίδυμοι
Δεν θα το κρύψει. Θα το πει ευθέως και μετά θα κάνει ότι δεν το είπε. Επειδή δύο πλευρές και μπλα, μπλα, μπλα.
Βαθμολογία: 1/12 επειδή ακόμα και το mindf*ck που προκαλεί δεν είναι ευχάριστο.

Αιγόκερως
Δεν θα το δείξει. Τελεία.
Βαθμολογία: 2/12 επειδή, οκέι, μια τρύπα στο νερό, αλλά επίσης οι Δίδυμοι είναι σαφώς χειρότεροι από αυτό. Σόρι.

Ζυγός
Θα το κρύψει πάρα πολύ καλά: Θα βρει άλλη σχέση.
Βαθμολογία: 3/12 επειδή μπράβο του έστω που μπορεί να βρει τόσο εύκολα σχέση.

Κριός
Θα φλερτάρει μπροστά στα μάτια σου με όλο τον κόσμο. Δεν είναι πολύ καλός στην διακριτικότητα, άρα θα καταλάβεις ότι μάλλον προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή. Αρκετά ανώριμος τρόπος, βέβαια, που μπορεί να σε ξενερώσει.
Βαθμολογία: 4/12, κερδίζει πόντους αποκλειστικά για το δράμα.

Λέων
Θέλει ο Λέων να κρυφτεί, και η χαρά (της συνεχούς προσοχής που απαιτεί για να μην πεθάνει) δεν τον αφήνει.
Βαθμολογία: 5/12 επειδή οι Λέοντες είναι τουλάχιστον θετικοί άνθρωποι, και ένα ευχάριστο mindf*ck σε ανεβάζει μερικούς πόντους.

Ταύρος
Θα πλακωθεί στο γυμναστήριο μέχρι να προσέξεις εσύ. Ή θα φλεξάρει αυτά που έχει να φλεξάρει. Ο στόχος για τον Ταύρο είναι να νιώσει τρόπαιο, και συνήθως το πετυχαίνει. Εκτός κι αν πετύχει τόσο, που γίνει απλησίαστος.
Βαθμολογία: 6/12 επειδή και κρύβει την καψούρα και την αξιοποιεί για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του. Self care το λένε αυτό.

Σκορπιός
Θα προσπαθήσει πολύ σκληρά να το κρύψει. Δεν θα το καταφέρει και δεν θα σου πούμε περισσότερα, επειδή θα προσπαθήσει πολλές φορές και όλες οι αποτυχίες του θα είναι peak κωμωδίας.
Βαθμολογία: 7/12, η φάση θα γίνει τόσο ηλίθια που μπορεί να κάνει και στροφή 180 μοιρών και να καταλήξει γοητευτική.

Υδροχόος
Θα αρχίσεις να έχεις την εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει πολύ να γίνετε φίλοι, αλλά ακόμα κι αυτό θα δυσκολεύεται να το πει. Θα προδοθεί από την υπερβολική του προσπάθεια να φανεί κουλ.
Βαθμολογία: 8/12, υπάρχουν και χειρότερα από το να σε γουστάρει κάποιος που δεν είναι κουλ. Όπως να σε γουστάρει Σκορπιός, και για αυτό κερδίζει έναν πόντο. Το εφέ όμως είναι το ίδιο.

Καρκίνος
Θα εξαφανιστεί και μετά θα έχει νεύρα μαζί σου επειδή δεν εμφανίστηκες. Που δεν ακούγεται καλό, αλλά αν υπολογίσεις πως ο Καρκίνος είναι ο βασιλιάς των καλών πρώτων εντυπώσεων, το λες και πλάνο που μπορεί να λειτουργήσει.
Βαθμολογία: 9/12 επειδή όλο το κείμενο μιλά για απόκρυψη συναισθημάτων, τώρα σε έπιασε να απορήσεις για το ηθικό του ζητήματος;

Παρθένος
Το παίζει αποστασιοποιημένος ενώ εμφανίζεται τυχαία σε όλα τα μέρη που συχνάζεις.
Βαθμολογία: 10/12 επειδή το ξέρεις πως θα πετύχει. Αλλά σε κάτι πιο σημαντικό, διάβασε ξανά την πάνω πρόταση. Δεν σου ακούγεται περίεργο το "το παίζει αποστασιοποιημένος"; Είναι τόσες πολλές συλλαβές για τόσο αδύναμο και χλιαρό νόημα. Γιατί να μην δημιουργήσουμε μια νέα αργκό; "Το παίζει απόσταση" ακούγεται πολύ πιο ωραίο, και πολύ πιο δυνατό. Δεν παίρνει τις αποστάσεις του, γίνεται η ίδια η απόσταση. Είναι πολύ ποιητικό, και σε ευχαριστούμε που διάβασες όλη αυτή την παράγραφο. Ελπίζουμε πλέον να χρησιμοποιείς την φράση "Το παίζω απόσταση" στην καθημερινή σου ζωή.

Τοξότης
Δεν του αρέσει να κρύβεται, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό. Θα έχεις πρόβλημα μέχρι να καταλάβεις αν όντως ταιριάζετε.
Βαθμολογία: 11/12 επειδή αυτό που στην πραγματικότητα κρύβει είναι τα ψυχολογικά που κρύβει και από τον εαυτό του, και αν μη τι άλλο αυτά θα αργήσεις ΠΟΛΥ να τα μάθεις, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να τον έχεις ερωτευτεί φουλ. Power move.

Ιχθείς
Θα βάλει δεκαπέντε στόρι την ημέρα μέχρι να αντιδράσεις. Ή μέχρι να μπλοκάρεις, που αυτό μας περνά σε επόμενη φάση. Και είμαστε στο τέλος του κειμένου, οπότε δεν θα αναλύσουμε τώρα τις εμμονικές τάσεις των ψαριών.
Βαθμολογία: 12/12 είναι οι μάστερ της υπερβολής. Που σημαίνει ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να σε κερδίσουν, όπως και μεγάλες πιθανότητες να σε χάσουν. Τίποτα ενδιάμεσο, τίποτα ψύχραιμο.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v