Ο Χιου Τζάκμαν ετοιμάζεται για τον ρόλο του Wolverine τρώγοντας 8.000 θερμίδες τη μέρα

Ο Χιου Τζάκμαν του δίνει και καταλαβαίνει τρώγοντας chicken burgers και πολύ σολομό για να γίνει ένας θηριώδης Wolverine.

Ο Χιου Τζάκμαν ετοιμάζεται για τον ρόλο του Wolverine τρώγοντας 8.000 θερμίδες τη μέρα

Αν νομίζεις ότι η δουλειά των ηθοποιών που υποδύονται σούπερ ήρωες είναι εύκολη, καλύτερα να το σκεφτείς ξανά παίρνοντας σαν παράδειγμα τον Χιου Τζάκμαν ο οποίος θα ερμηνεύσει για άλλη μια φορά τον ρόλο του Wolverine σε ποια ηλικία; . Στις 8 Νοεμβρίου το Deadpool 3 θα βγει στους κινηματογράφους με τον Χιου Τζάκμαν να έχει μπει ήδη σε beast mode, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου του Wolverine σε μια υπερηρωική σύμπραξη που περιμέναμε καιρό.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία με το διατροφικό του πρόγραμμα γράφοντας σχετικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση:«Ευχαριστώ Chef Mario, που με βοηθάς να παραμείνω υγιής και να τραφώ σωστά ενώ… Γίνομαι. Ο Wolverine. Ξανά».

Το μενού των 8.000 θερμίδων περιλαμβάνει δύο chicken burgers, σολομό και μαύρο λαβράκι, μεταξύ άλλων, την ώρα που ο Χιου της καρδιάς μας ιδρώνει τον γυμναστηριακό πάγκο.

Σε συνέντευξή του στο The Late Show ο ηθοποιός είχε μιλήσει για το πρόγραμμα διατροφής του τονίζοντας ότι: «Φορούσα καρδιακό μόνιτορ, επειδή η προπονήτριά μου, μου είπε “Θέλω να ξέρω με τι έχω να κάνω εδώ πέρα, επειδή θέλω να πάρεις όγκο”. Έκαιγα περίπου 1.500 θερμίδες στα γυρίσματα του Music Man. Οχτώ φορές την εβδομάδα. Οπότε, μου είπε πως “Α, πρέπει να τρως”. Επομένως έτρωγα 4.500 θερμίδες τη μέρα, δεν ήταν ωραίο. Τώρα μόνο τρώω και προπονούμαι».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v