Η Κιμ Καρντάσιαν ποστάρει selfie χωρίς φίλτρα και ρίχνει το ίντερνετ

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να κάνει χαμό στα social media, ποστάροντας μια αφιλτράριστη φωτογραφία ενώ καθόταν στην καρέκλα του οδοντιάτρου της.

Η Κιμ Καρντάσιαν ποστάρει selfie χωρίς φίλτρα και ρίχνει το ίντερνετ

Αν παίζεις το influencing στα δάχτυλα τότε μπορείς να γίνεις viral ακόμη κι αν κάθεσαι απλά σε μια καρέκλα οδοντιάτρου. Αν δεν μας πιστεύεις, τότε επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε την Κιμ Καρντάσιαν.

Η διάσημη social media persona πόσταρε πρόσφατα μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας  χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων. Η Κιμ θέλοντας να απαντήσει στους επικριτές της που την ψέγουν για «πειραγμένες» και photoshop-αρισμένες φωτογραφίες κάθισε απλή, λιτή κι απέριττη στην καρέκλα του οδοντιάτρου της κι ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

«Μπορεί να κάνει ακόμα και μια καρέκλα οδοντιάτρου να φαίνεται ωραία», έγραψε ένας θαυμαστής της, ενώ μια άλλη γυναίκα σχολίασε «σταματήστε επιτέλους όλοι εσείς που τη μισείτε. Εδώ η Κιμ χωρίς κανένα φίλτρο και χωρίς μακιγιάζ είναι πιο όμορφη από ποτέ». «Γερνάει σαν το καλό κρασί», πρόσθεσε άλλος ένας χρήστης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v