Συγκινητικό: Διασώστες απεγκλωβίζουν γατάκι στην Τουρκία

Η ανθρώπινη τραγωδία από τους σεισμούς στην Τουρκία και την Συρία είναι τεράστια. Όμως τον ίδιο εφιάλτη ζουν και οι τετράποδοι φίλοι μας.

Συγκινητικό: Διασώστες απεγκλωβίζουν γατάκι στην Τουρκία

Οι νεκροί από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία ξεπέρασαν τους 2.300 και οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί περαιτέρω.

Οι διασώστες πέρα από ανθρώπινες ζωές, σώζουν και πολλά κατοικίδια γιατί κάθε ζωή έχει σημασία.

Τις τελευταίες ώρες, μια τέτοια φωτογραφία διάσωσης από τη σεισμογενή ζώνη κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να την αναδημοσιεύουν συγκινημένοι. Η φωτογραφία που κοινοποιήθηκε από έναν χρήστη του Twitter με το όνομα Abier Khatib, δείχνει έναν άνδρα της ομάδας διάσωσης να μεταφέρει μια τουρκική γάτα που διασώθηκε από τα συντρίμμια ενός κτιρίου.

Η λευκή γάτα φαίνεται ταλαιπωρημένη και σε κατάσταση σοκ, όμως είναι σίγουρο πώς μόλις λάβει τις πρώτες γατο-βοήθειες και φάει θα συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει κάθε γάτα που σέβεται τον εαυτό της: να ρίξει ένα «χαστούκι» στους διασώστες ή και να τους δαγκώσει, ποιος ξέρει.

Γατί, αυτές είστε.

Όπως μας ενημερώνουν από το κοντρόλ μια ακόμα γάτα σώθηκε από τα συντρίμμια. Δυστυχώς, η οικογένειά της δεν τα κατάφερε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v