Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στο δρόμο»

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Βραζιλιάνοι τον Ρονάλντο προκαλώντας έκπληξη στους συνομιλητές του.

Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στο δρόμο»

Ο Κακά βρέθηκε σε αθλητική εκπομπή για το Μουντιάλ του Κατάρ όπου και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Βραζιλιάνοι τα αστέρια της σελεσάο, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος δήλωσε πως: «Είναι περίεργο να το λες αυτό, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν τη Βραζιλία. Συμβαίνει μερικές φορές. Αν δείτε τον Ρονάλντο να περπατάει εδώ, θα πείτε “ουάου”, έχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στη Βραζιλία, είναι απλώς ένας χοντρός που περπατάει στο δρόμο».

Ο Κακά πρόσθεσε παράλληλα ότι: «Φυσικά, πολλοί Βραζιλιάνοι αγαπούν τον Ρονάλντο. Λατρεύω τον Ρονάλντο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στη Βραζιλία και στο εξωτερικό είναι διαφορετικός, βλέπω περισσότερο σεβασμό γι’ αυτόν εκτός της χώρας παρά εκεί».

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε και σε μερίδα των Βραζιλιάνων που μιλούν άσχημα για τον Νεϊμάρ λέγοντας πως: «αυτή τη στιγμή, πολλοί άνθρωποι στη Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ, αλλά με αρνητικό τρόπο. Ίσως είναι λόγω της πολιτικής, αλλά οι Βραζιλιάνοι μερικές φορές δεν αναγνωρίζουν τα ταλέντα μας». Θυμίζουμε ότι ο «Νέι» ηχογράφησε ένα βίντεο για να δείξει δημόσια την υποστήριξή του στον Ζαΐρ Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v