«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» λέει η Κορομηλά

Η τηλεπαρουσιάστρια προέβη σε μια εις βάθος εξομολόγηση για το αυτοάνοσο που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» λέει η Κορομηλά

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της τα τελευταία χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό «ΟΚ» για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το σοβαρό αυτοάνοσο το οποίο αντιμετωπίζει από το 2007.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου», ανέφερε.

«Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά του έδειξα και εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του – όσο δύσκολο και αν είναι», πρόσθεσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και, ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή. Στη ζωή μου όσες φορές φοβήθηκα έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς για αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Για το πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια είπε:

«Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες».

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v