Διάσημοι άντρες που το προτιμούν… νεαρό

Ο έρωτας στους celebrities χρόνια δεν κοιτά όπως αποδεικνύουν οι σχέσεις διάσημων αντρών με πολύ μικρότερες σε ηλικία γυναίκες.

Διάσημοι άντρες  που το προτιμούν… νεαρό

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα με αποτέλεσμα να βρεις αυτό το ταίρι που πρόσμενες καιρό. Είτε είσαι διάσημος, είτε το επώνυμό σου το γνωρίζουν λίγοι συγγενείς και φίλοι μπορείς να βρεθείς σε μια ερωτική σχέση με κάποια γυναίκα που είναι κατά πολύ μικρότερή σου και τούμπαλιν (εμείς εδώ δεν κρίνουμε, αρκεί οι εμπλεκόμενοι να είναι ενήλικοι και να τα έχουν βρει μεταξύ τους). Στη σημερινή μας εκπομπή θα ασχοληθούμε με τους άντρες διάσημους που έχουν στο πλευρό τους κατά πολύ νεότερες γυναίκες και θα επανέλθουμε συντόμως και με μια αντίστροφη λίστα.

Μάικλ Ντάγκλας- Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας (ο Μάικλ Ντάγκλας είναι 77 και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς 52 ετών), κάθε άλλο παρά ενοχλεί το ζευγάρι της καρδιάς μας, αφού στις συνεντεύξεις τους κι οι ίδιοι όντας αθεράπευτα κουλ συχνά το διακωμωδούν. Ο Ντάγκλας είναι μάλιστα τόσο άνετος με το θέμα, που γλεντάει συνεχώς όσους τον ρωτούν για τη σχέση τους, λέγοντας πως μοιάζει περισσότερο για μπαμπάς της παρά για σύντροφός της. Ήδη έχει γράψει το κοντέρ 21 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και συνεχίζουν.

Στίβεν Τάιλερ-Έιμι Αν Πρέστον

Ο Στίβεν Τάιλερ είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ροκ εν ρολ αστέρες όλων των εποχών. Είναι πολλά χρόνια στο μουσικό κουρμπέτι συνηθισμένος πια να συλλέγει βραβεία και να τραβά την προσοχή των γυναικών. Μια από αυτές έτυχε να είναι η βοηθός του, η Έιμι Αν Πρέστον, η οποία συνδέθηκε ρομαντικά με τον ροκ σταρ παρά τα 41 χρόνια διαφορά ηλικίας τους.

Aλ Πατσίνο και Νουρ Αλφάλα

Ο Αλ Πατσίνο είναι ένας από τους αμετανόητους εργένηδες αλλά και μεγάλους γυναικοκατακτητές στο Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες.

Αν και πολλές από αυτές τις σχέσεις ήταν πιο κοντά στην ηλικία του, φαίνεται ότι στη δύση πια της καριέρας του έχει καταλήξει να βγαίνει με την 28χρονη ηθοποιό Νουρ Αλφάλα - η οποία είναι 54 χρόνια νεότερή του και παλαιότερα έβγαινε με τον Μικ Τζάγκερ.

Ντένις Κουέιντ- Λόρα Σαβουά

Ο Dennis Quaid, μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους, ήθελε να προσπαθήσει ακόμη μια φορά να δέσει το γλυκό της γαμήλιας ένωσης κι έκανε πρόταση στην κατά 39 χρόνια νεότερή του Λόρα Σαβουά, με την οποία έχουν παντρευτεί και δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

Mάικλ Σιν- Άννα Λουντμπεργκ

Μετά το τέλος του γάμου του με την θεότητα που ακούει στο όνομα Κέιτ Μπέκινσειλ ο Μάικλ Σιν, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 26 χρόνια νεότερής του Άννα Λούντμπεργκ. Μάλιστα ο Σιν έχει κι ένα παιδί με την 27χρονη σήμερα ηθοποιό.

Μελ Γκίμπσον- Ροζαλιντ Ρος

Αν και ο 66χρονος Μελ Γκίμπσον είχε μερικές αρκετά αμφιλεγόμενες στιγμές τις τελευταίες δύο δεκαετίες, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Στην προσωπική του ζωή ωστόσο όλα πάνε πρίμα αφού διατηρεί μια ευτυχισμένη σχέση με την κατά 35 χρόνια νεότερή του Ρόζαλιν Ρος.

Λάιονελ Ρίτσι- Λίζα Παρίτζι

Ο τραγουδιστής του έρωτα, Λάιονελ Ρίτσι είναι βέβαιο πως θα συνθέτει πολλά ποπ καψουροτράγουδα στον ελεύθερο του χρόνο και θα τα αφιερώνει στην κατά 40 έτη νεότερη σύντροφό του, Λίζα Παρίτζι. Η σχέση τους είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις όταν αποκαλύφθηκε μας ο 72χρονος Ρίτσι και η σύντροφος του αδιαφορούν παραμένοντας τρελά ερωτευμένοι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v