Έλληνες διάσημοι που δουλεύουν κι αλλού

Η δουλειά δεν είναι ντροπή για αυτό βγάζουμε το καπέλο στους διάσημους που εργάζονται πλέον αλλού για να βγάλουν τα προς το ζην.

Έλληνες διάσημοι που δουλεύουν κι αλλού

Η ζωή είναι δύσκολη και πολλές φορές σκληρή. Όλοι το ξέρουν αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που από την κορυφή, θα βρεθείς στον πάτο και θα προσπαθείς με χίλια δόντια να ανέβεις ξανά εκεί που βρισκόσουν. Ακόμη κι αν είσαι διάσημος κι επιτυχημένος σε κάποιον καλλιτεχνικό τομέα, μπορεί η ζωή να στα φέρει έτσι και τα φώτα της δημοσιότητας να σβήσουν για σένα. Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορείς να βρεθείς εκτός της πρώτης γραμμής και να χρειαστεί να ανασυνταχθείς. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι –και στη χώρα μας- που αναγκάστηκαν να δουλέψουν κι αλλού είτε για να βγάλουν τα προς το ζην, είτε για να συνδυάσουν κι άλλα ταλέντα τους. Εμείς βρήκαμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις και σ’ τις παρουσιάζουμε.

Σωτήρης Τζεβελέκος

Ο γνωστός και πολύ αγαπημένος ηθοποιός έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην βιντεοκασετοθήκη των 80s πρωταγωνιστώντας στο καλτ έπος «Ροκάκιας την ημέρα, το βράδυ καμαριέρα». Παράλληλα είχε συμμετοχή σε μεγάλες επιτυχίες της εποχής όπως το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα ενώ ακόμη θυμόμαστε το επικό γκεστιλίκι του σε επεισόδιο των Εγκλημάτων στο Ant1. Ο Σωτήρης Τζεβελέκος κάποια στιγμή αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας κι αγόρασε ένα ταξί, στο οποίο δούλευε ως οδηγός για αρκετά χρόνια.

Μάρω Λύτρα

Η γνωστή τραγουδίστρια που έκανε χαμό μετά τη συμμετοχή της στο Fame Story πλέον ζει μόνιμα στον Καναδά και δουλεύει ως νοσηλεύτρια. Μάλιστα έχει μιλήσει και σε συνέντευξή της για την προσαρμογή της στη νέα πραγματικότητα λέγοντας ότι: «Δεν ήταν εύκολο καθόλου. Ήρθα στον Καναδά, πήγα στη νοσηλευτική, έγινα νοσοκόμα. Τη μία μέρα ήμουν στα φώτα της δημοσιότητας και την άλλη βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία. Ήταν ένα σοκ. Κι εκεί κλονίστηκα κάπως, αλλά το ξεπέρασα. Η ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, αλλά είδα ότι το πράγμα δεν προχωρούσε καθόλου. Ήταν δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες».

Νίκος Μίχας

Ας πάμε τώρα σε έναν άλλο πρώην παίκτη του Fame Story ο οποίος έκανε καριέρα μετά το παιχνίδι σαν τραγουδιστής. Ο Νίκος είχε τελειώσει την ιατρική και πλέον εξασκεί το επάγγελμα στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα, αφού έκανε το αγροτικό του στα Κύθηρα. Εμείς ωστόσο πάντα θα τον θυμόμαστε για την επική του μεθυσμένη ερμηνεία στο «Ένα τ’ άλογο».

Νεκτάριος Σφυράκης

Ο Νεκτάριος Σφυράκης ήταν ένας πολύ δημοφιλής τραγουδιστής στα late 90s και early 2000s. Παρόλα αυτά η απόφασή του να κάνει οικογένεια τον έκανε να αποτραβηχτεί από τη νυχτερινή διασκέδαση, βρίσκοντας δουλειά σαν ασφαλιστής. Ο Νεκτάριος δουλεύει μέχρι και σήμερα στο συγκεκριμένο κλάδο με μεγάλη επιτυχία, τραγουδώντας πια μόνο για φίλους κι αγαπημένα του πρόσωπα.

Έλενα Παπαβασιλείου

Η γνωστή παρουσιάστρια εργάστηκε αρκετά χρόνια στην τηλεόραση τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή ζώνη ωστόσο εδώ και κάποιο διάστημα εργάζεται σαν υπεύθυνη γραφείου τύπου σε γνωστό εκδοτικό οίκο.

Γαλήνη Τσεβά

Η Σόφη του Ντόλτσε Βίτα είχε την τύχη να ερμηνεύσει έναν από τους πιο εμβληματικούς δεύτερους ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αγάπη της για τη μουσική, με τη Γαλήνη Τσεβά να κάνει πολλά dj sets σε κάποια από τα πιο γνωστά μαγαζιά της χώρας.

Γιώργος Σεϊταρίδης

Ο πρωταγωνιστής των Singles έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα δημοσιότητας και πλέον ασχολείται με την αγροτική ζωή και τη μελισσοκομία. Η γνωριμία με την τωρινή σύζυγό του έπαιξε μάλιστα μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να φύγει από την Αθήνα και να μείνει μόνιμα στο Πήλιο. «Την απόφαση να φύγω από την Αθήνα την πήρα ψυχικά. Κάποια στιγμή είχα έρθει στο Χορευτό πριν κάποια χρόνια, είχε πανσέληνο και είχα πάει στην παραλία να κάτσω. Από τη μία έβλεπα το βουνό, πίσω έβλεπα το φεγγάρι και κάτι μέσα μου είπε “εσύ, εδώ θα ζήσεις”. Μετά ήρθε το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, έκανα αυτά που έκανα μέχρι ένα σημείο αλλά κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχα αδειάσει» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Ναταλία Δραγούμη

H πασίγνωστη ηθοποιός κάνει δύο δουλειές, αφού πέρα από την ενασχόληση της με την υποκριτική είναι και ιδιοκτήτρια εταιρείας catering που αναλαμβάνει την τροφοδοσία κυλικείων. Έτσι το πρωί θα τη βρεις στο κυλικείο και το βράδυ στο θέατρο.

Άντα Λιβιτσάνου

Η Άντα Λιβιτσάνου είναι μια από τις πιο γλυκιές παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου. Στην καριέρα της ξεχωρίζει ο πρωταγωνιστικός της ρόλο στη σειρά Λόλα, ενώ παράλληλα ρόκαρε και με το συγκρότημά της με το όνομα “Volt”. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο γλυκαίνει τους πελάτες του ζαχαροπλαστείου της.

Στέλλα Γεωργιάδου

Δεν υπάρχει 90s πάρτι που να σέβεται τον εαυτό του και να μην παίζει στο repeat το «Τώρα μου μιλάει» της Στέλλας Γεωργιάδου. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο εδώ και χρόνια, αφιερώνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της, στα γαϊδουράκια που έχει στη φάρμα της. Μάλιστα εκεί παράγει το περιζήτητο γάλα γαϊδούρας που γίνεται ανάρπαστο χάρη στα χαμηλά του λιπαρά.

Μπέσσυ Αργυράκη

Η γνωστή τραγουδίστρια όταν δεν ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες της, ή τους τηλεθεατές του Just the two of Us, ασχολείται με τις ασφάλειες αυτοκινήτου, καθώς έχει μακρά πείρα ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v