Διάσημοι που ξανά-κάθισαν στα θρανία

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που γύρισαν στα θρανία για να γίνουν πτυχιούχοι celebrities και μπράβο τους.

Διάσημοι που ξανά-κάθισαν στα θρανία

Η επιτυχία κι η αναγνώριση δεν περνά πάντοτε από το σχολείο. Όλοι το ξέρουν αυτό και είναι πολλά τα ζωντανά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν την παραπάνω φράση. Αν κάτσουμε να σου απαριθμήσουμε τους celebrities που παράτησαν το σχολείο και δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, θα χρειαστούμε μια διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια. Αντ’ αυτού προτιμήσαμε να ασχοληθούμε με τις περιπτώσεις των διάσημων που ξαναγύρισαν στα θρανία, για να πάρουν το τιμημένο πτυχίο απολυτήριο, και να τους βγάλουμε το καπέλο για την προσπάθειά τους.

Στεφ Κάρι

_

Ο Κάρτουςντουςνας από τους σημαντικότερους παίκτες που πάτησαν ποτέ στα μπασκετικά παρκέ, πηγαίνοντας την έννοια του τριποντάκια σε άλλο επίπεδο. Ο Κάρι αποφάσισε να πάρει το πτυχίο του κολλεγίου του ενώ ήδη είχε παίξει επί 13 χρόνια στο NBA. Εμείς τον χειροκροτούμε όχι μόνοτουςιδή μαγεύει τους φιλάθλους των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αλλά και για την φιλομάθειά του.

Ρενέ Ζελβέγκερ

Η Ρενέ Ζελβέγκερ είναι μια από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Ωστόσο το διάστημα 2010 έως και το 2016 η Ζελβέγκερ απείχε από το Χόλιγουντ και τις κινηματογραφικές ταινίες. Εκείνη την περίοδο η πασίγνωστη ηθοποιός αποφασίζει να παρακολουθήσει αρκετά μαθήματα δικηγορίας. Ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί ήθελε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό και να μάθει πολλά πράγματα που ήθελε από μικρή, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

“Megan thee Stallion”

H γνωστή ράπερ που φιγουράρει πολύ συχνά στις λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη παρότι ήταν πασίγνωστη γύρισε στα θρανία και κατάφερε να αποφοιτήσει από το Texas Southern University. Η Megan Thee Stallion όχι μόνο πήρε το πτυχίο της αλλά έκανε και χαμό στην τελετή αποφοίτησης συγκεντρώνοντας δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα.

Κιμ Καρντάσιαν

Η αγαπημένη μας Κιμ, προσπαθούσε από το 2019 να γίνει δικηγόρος, παρότι ήταν μια από τις πιο προβεβλημένες celebrities παγκοσμίως. Σε συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί πως ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του δικηγόρου πατέρα της, Ρομπ Καρντάσιαν. Η Κιμ μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να περάσει την baby bar εξέταση που απαιτείται για να γίνεις δικηγόρος στην Αμερική. Μάλιστα η Καρντάσιαν μοιράστηκε τα υπέροχα νέα με τους ακολούθους της στο Twitter.

Σακίλ Ο Νιλ

Ο Μπιγκ Σακ της καρδιάς μας παράτησε το πανεπιστήμιό του προκειμένου να γκρεμίσει όποια ρακέτα έβρισκε μπρος του στο NBA. Παρόλα αυτά ο Σακίλ επέστρεψε στα θρανία για να πάρει το bachelor πτυχίο του το 2000. Μετά από 7 καλοκαίρια και πολύ διάβασμα, ο Σακίλ τα κατάφερε.

Τζόντι Φόστερ

Η Τζόντι Φόστερ μπήκε από μικρή στα βάσανα της υποκριτικής πρωταγωνιστώντας στον Ταξιτζή του Σκορσέζε σε ηλικία 13 ετών το 1976. Έπειτα έκανε αρκετές ταινίες κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της. Ωστόσο η αγάπη της για την λογοτεχνία ήταν πολύ μεγάλη, για αυτό επέστρεψε στο Γέιλ, παίρνοντας το πτυχίο της το 1985.

Άνα Πάκουιν

Η Άνα Πάκουιν πήρε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου σε ηλικία 11 ετών για την ερμηνεία της στην ταινία «The Piano» το 1993 κι άρχισε μια χολιγουντιανή καριέρα από πολύ μικρή ηλικία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις σπουδές της. Παρόλα αυτά το 2001 η γνωστή ηθοποιός γύρισε στα θρανία και μπήκε στο πανεπιστήμιο Columbia για να πάρει το πτυχίο της.

Τάιρα Μπανκς

Η απόλυτη κυρία του America’s Next Top Model είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών. Παρότι την είχαν κερδίσει οι πασαρέλες η Τάιρα έκανε το όνειρο της πραγματικότητα το 2012 όταν έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο του Harvard και στο management πρόγραμμα σπουδών του.

Θεοφανία Παπαθωμά

Η ελληνική συμμετοχή της λίστας είναι αυτή της Θεοφανίας Παπαθωμά η οποία έγινε ξανά φοιτήτρια της Νομικής, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Star «Breakfast».

Η ηθοποιός, που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαύρο Ρόδο είχε δηλώσει πριν ένα μήνα συγκεκριμένα: «Είμαι φοιτήτρια της νομικής ξανά. Είμαι στο μεταπτυχιακό πια. Τώρα θα δούμε αν θα προλάβω γιατί έχω τρεις εργασίες μέχρι αρχές Ιανουαρίου, οπότε θα δείξει».

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v