Αγνώριστοι διάσημοι στην καθημερινότητά τους

Άνθρωποι είναι κι οι celebrities κι επιλέγουν στην καθημερινότητά τους ένα πιο ατημέλητο λουκ που μερικές φορές τους κάνει αγνώριστους.

Αγνώριστοι διάσημοι στην καθημερινότητά τους

Έχουμε συνηθίσει τους celebrities υπέρλαμπρους/ες σε ατσαλάκωτα κουστούμια και φραμπαλάδικα φορέματα να περπατούν σε κόκκινα χαλιά συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω τους, ενώ παράλληλα αστράφτουν τα φλας των φωτογράφων. Ωστόσο, άνθρωποι είναι κι αυτοί, και δεν βγαίνουν έξω από το σπίτι τους μόνο για πρεμιέρες, βραβεία και πάρτι. Πάνε και του λόγου τους σε σούπερ μάρκετ και μαγαζιά για να ψωνίσουν ό,τι χρειάζονται, ή στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς να πάρουν τσιγάρα. Εκεί υιοθετούν ένα πιο ατημέλητο λουκ που μερικές φορές τους κάνει έως κι αγνώριστους. Η επιστημονική ομάδα του in2life εντόπισε κάποιες τέτοιες στιγμές και σ’ τις παρουσιάζουμε.

Mathew Perry

 

Ο αγαπημένος μας Τσάντλερ, πιάστηκε από τον φακό επιδέξιων φωτορεπόρτερ να βολτάρει με καπελάκι και t-shirt στην πόλη. Όπως μπορείς να δεις στην φωτογραφία, δύσκολα θα τον αναγνώριζες και πιθανόν να τον προσπερνούσες αν τον πετύχαινες μπροστά σου.

Matt le Blanc

Από το ένα «Φιλαράκι» στο άλλο κι από τον Τσάντλερ, περνάμε στον Τζόι, ο οποίος δύσκολα θα αναγνωριζόταν με το καπελάκι και τα μαύρα γυαλιά. Έτσι φτιάχνεται το σωστό incognito look γατάκια!

Demi Moore

Η «Επίλεκτη» της καρδιάς μας συχνά πυκνά βολτάρει για ψώνια με τελείως casual λοοκ και τα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας της. Δύσκολα θα καταλάβεις με την πρώτη ματιά πως πρόκειται για μια από τις πιο ερωτεύσιμες stars των 90s.

Patricia Arquette

Η πρωταγωνίστρια της Χαμένης Λεωφόρου του David Lynch που έκανε δικαιολογημένα χαμό στα 90s δεν νοιάζεται ιδιαίτερα (και πολύ καλά κάνει) για τους paparazzi που καιροφυλαχτούν. Για αυτό φορά ρούχα που την κάνουν να αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της.

Christina Aguilera

To ποπ είδωλο που ακούει στο όνομα Christina Aguilera, μπορεί να περάσει από δίπλα σου και να μην την προσκυνήσεις γιατί είναι πιθανόν να μην την αναγνωρίσεις.

Mel Gibson

O Braveheart που όλοι αγαπήσαμε είχε μπει σε όλα τα σκανδαλοθηρικά πρωτοσέλιδα πριν λίγο καιρό. Αιτία ήταν η incognito εμφάνιση του με ψεύτικη μύτη και μουστάκι που θα ζήλευαν όλοι οι rednecks του Τexas.

Britney Spears

It’s Britney bitch έλεγαν με πολύ μεγάλη δυσκολία οι σκληροπυρηνικοί φανς της πασίγνωστης τραγουδίστριας, όταν έβλεπαν κάποιες paparazzi φωτογραφίες της την περίοδο της καραντίνας. Η Britney έκανε ένα περίπατο με τα αγαπημένα της πρόσωπα φορώντας μάσκα κι ένα τζιν σορτσάκι κι είναι βέβαιο πως θα περνούσε απαρατήρητη.

Johnny Depp

Ο Jack Sparrow που όλοι αγαπήσαμε πρόσφατα βρέθηκε σε συναυλία του φίλου του Jeff Beck με την εμφάνισή του να συζητιέται όσο λίγες. Βλέπεις, η εικόνα του δεν θύμιζε σε τίποτα τον λατρεμένο ηθοποιό, που απασχόλησε όλα τα σκανδαλοθηρικά μέσα του πλανήτη εξαιτίας του διαζυγίου του με την Άμπερ Χερντ.

Axl Rose

O τραγουδιστής των Guns N Roses που απολάμβανε στη δεκαετία των 90s τον τίτλο του πιο σέξι ροκ τραγουδιστή, πλέον στις καθημερινές εξόδους του, φέρνει στο νου τον συμπαθή θείο του οικογενειακού τραπεζιού που ψάχνει κενή θεσούλα στο τραπέζι με τη νεολαία.

Katy Perry

H Katy Perry έβαλε το ολόσωμο μαγιό της, πήρε το σκυλάκι της ανά χείρας, φόρεσε καπελαδούρα που θα ζήλευε κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Μαντάλενα κι είναι βέβαιο πως πλατσούρισε στην παραλία χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς.

Lady Gaga

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε τουλάχιστον σαγονοπεσιματικές και προκλητικές εμφανίσεις ανά τα χρόνια. Ωστόσο όταν βγαίνει για shopping προτιμά total black look με φόρμες. Ακόμη κι αν είσαι φανατικός οπαδός της, δύσκολα θα την αναγνώριζες.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v