Διάσημοι Έλληνες στις κερκίδες για τις ομάδες τους

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν έχουν οπαδική ψυχή; Ψάξαμε και βρήκαμε μάλιστα τρανταχτές περιπτώσεις που ακολουθούν την ομάδα τους όπου κι αν παίζουν.
Διάσημοι Έλληνες στις κερκίδες για τις ομάδες τους

Οι φανατικοί οπαδοί συνηθίζουν να λένε αναμεταξύ τους ότι είναι πιο πιθανό να αλλάξουν ομάδα αίματος μεγαλώνοντας, παρά ομάδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πάει λέγοντας. Την ίδια άποψη είναι πολύ πιθανό να συμμερίζονται και διάσημοι Έλληνες stars οι οποίοι ακολουθούν όπου μπορούν τις αγαπημένες τους ομάδες πιάνοντας μόνιμο στασίδι στις κερκίδες των γηπέδων που παίζουν. Με αφορμή την τελευταία τιτανομέγιστη εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στη Θύρα 13, ξετρυπώσαμε κάποιους από τους πιο διάσημους οπαδούς της χώρας, ενώ βλέπουν αγώνες των ομάδων τους.

Βασίλης Μπισμπίκης



Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι «βαμμένος» Παναθηναϊκός και δεν χάνει ευκαιρία να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα. Έτσι και έκανε σε πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟ με τον Άρη, από τον οποίο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του όπου ποζάρει με άλλους οπαδούς της ομάδας, απολαμβάνοντας το μπυρόνι του ενώ κάπνιζε.

Νίκος Καρβέλας



Ένας από τους μόνιμους κατοίκους της Λεωφόρου είναι κι ο Νίκος Καρβέλας ο οποίος παρακολουθεί πολύ συχνά τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό στο γήπεδό του. Στην παρέα του συχνά πυκνά βρίσκεται κι η Άννα Βίσση.

Νίκος Ευαγγελάτος



Φανατικός Αεκτζής ο γνωστός δημοσιογράφος, επομένως- θα μας πεις- τι πιο σύνηθες από το να ακολουθεί την ομάδα της καρδιάς του όταν δίνει σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες;

Γιώργος Μητσικώστας



Μόνιμος κάτοικος της Αγίας Σοφιάς έχει γίνει ο Γιώργος Μητσικώστας, από όταν λειτούργησε για πρώτη φορά το νέο γήπεδο της αγαπημένης του ΑΕΚ. Πολύ συχνά ο κ. Μητσικώστας τα λέει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Γιώργος Λάνθιμος



O Γιώργος Λάνθιμος είναι γνωστός για τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα για αυτό όταν μπορεί κι οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα κυρίως στο μπάσκετ. Τον περασμένο Μάϊο μάλιστα είχε δίπλα του την Έμα Στόουν σε μια «θρυλική» εμφάνιση που δεν έλειψε από κανένα σάιτ της χώρας.

Χρήστος Φερεντίνος



Ο γνωστός παρουσιαστής είναι άρρωστος Ολυμπιακός και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα επί τω έργω.

Σταν



Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μια δεδηλωμένη λατρεία για την ΑΕΚ για αυτό την ακολουθεί τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, βλέποντας εντός γηπέδου τους αγώνες της.

Κώστας Σόμμερ



Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις στο Καραϊσκάκη είναι ο Κώστας Σόμμερ και παρακολουθεί με αγωνία τους αγώνες του Ολυμπιακού. Συχνά μάλιστα ανεβάζει και φωτογραφίες με παίκτες αλλά και προπονητές των ερυθρόλευκων.

Αντώνης Ρέμος



Ο Αντώνης Ρέμος είναι ίσως ο πιο διάσημος οπαδός του Ηρακλή στη χώρα. Η αγάπη του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν τέτοια που βρέθηκε και στον προεδρικό θώκο της (το διάστημα 2007-2010). Έκτοτε παρακολουθεί τον Ηρακλή σαν φίλαθλος ευελπιζόντας όπως κι οι υπόλοιποι οπαδοί του να ανέβει ξανά στα σαλόνια της Super League.

Πάολα



Μεγάλη η λατρεία της Πάολα για τον ΠΑΟΚ όπως κι αυτή των Παοκτζήδων για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πολύ συχνά θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας για να τραγουδήσει «Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνια τα β@@@α της Πάολα, δεν έχουν σιλικόνη» συνθήματα υπέρ της ομάδας της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v